mandag den 12. oktober 2009

Brintoverilte Terapi

Hydrogenperoxid Terapi


At drikke Hydrogenperoxid


Hydrogenperoxid
Hydrogen dioxide H2O2
Molekylformel: H2O2
Massefylde: 1,4 g / cm ³
Molar masse: 34,01 g / mol
Smeltepunkt: -11 ° C / 12 ° F (262 ° K)
Kogepunkt: 141 ° C / 286 ° F (414 ° K)

Hydrogenperoxid
(H2O2)


Oxygenbehandling
Hydrogenperoxid

Hydrogenperoxid (hydrogen dioxid) er et vand-molekyle med et ekstra ilt atom. Hydrogenperoxid (fransk: Eau Oxygenee) blev første gang rapporteret af den franske kemiker Louis-Jacques Thenard i 1818. I 1863 Meissner beviste dets tilstedeværelse i regn vand indsamlet under tordenvejr og det er senere blevet bekræftet af andre forskningsaktiviteter. Det er et naturligt forekommende stof, findes i naturen (have, søer, floder, regn og sne) og i alle livs former. Vores atmosfære indeholder et ozonlag.
Ozon (O3) dannes, når stråling (ultraviolet lys) fra solen interagerer med ilt (O2) i atmosfæren. O3 er tungere end O2 og falder mod jorden. I den lavere atmosfære, ilt (O2) møder vanddamp og former hydrogenperoxid (H2O2). Regn vand og sne indeholder en lille procentdel af brintoverilte, der fungerer som et naturligt desinfektionsmiddel i søer, floder og oceaner.


Mange byer i Europa bruger ozon og hydrogenperoxid i deres drikkevand. Hydrogenperoxid, ozon og ultraviolet lys er enkle og effektive kombinationer for drikkevands sanitet. Ozon og ultraviolet lys alene virker også. Nogle byer i Europa har renset deres drikkevand med ozon siden 1901. Ultraviolet lys bruges til at desinficere kirurgiske instrumenter, strøelse, luft-, hud, legemsvæsker osv. for vira og bakterier. Bakterielle og virale desinfektioner med ozon virker op til 5000 gange hurtigere end klor. Mange mærker af flaskevand, som du køber i dette land er blevet ozoneret for din beskyttelse. Hydrogenperoxid er fundet i alle friske frugter og grøntsager, og noget af den kommer fra regnvand, og noget af den er fremstillet i fotosyntese processen. At spise frisk frugt og grøntsager (helst økologisk) i deres rå tilstand hjælper med at få denne healende oxygen ind i vores kroppe.

Hydrogenperoxid er virkelig hydrogen dioxide. Dens kemiske formel er H2O2.
Hydrogenperoxid indeholder et ilt-atom mere end vand gør. Kogepunkt: 286 ° F (141 ° C) og Frysepunkt: 12 ° F (-11 ° C). Hydrogenperoxid er en kemisk forbindelse, der er en farveløs, sirupsagtig, oxiderende væske, i stand til at reagere eksplosivt med combustibles. Når det opbevares under de rette betingelser, er det en meget stabil forbindelse.
Hydrogenperoxid anvendes i en vand opløsning som et mildt antiseptisk, blegemiddel, oxiderende midler, og som et laboratorium reagens. Hydrogenperoxid er opløseligt i alkohol eller æter. Kommerciel Hydrogenperoxid har normalt en lille mængde stabilisator (acetanilid) i den. Hydrogenperoxid er tilgængelig til husholdningsbrug som en 3% (efter vægt) vand, og det er brugt som et mildt blegemiddel og medicinsk som en antiseptisk. Nylige undersøgelser tyder på, at Hydrogenperoxid er giftigt for nye celler og er ikke anbefalet til sår pleje.
En 3% opløsning af hydrogenperoxid bliver sommetider kaldt en ti mængdes styrke, (en mængde hydrogenperoxid-opløsning afgiver ti mængder af ilt, når det nedbrydes). En pint af den pågældende fødevare-grads 35% opløsning indeholder hvad der svarer til 130 pints af ilt. En pint af 3% brintoverilte findes på et lokalt apotek indeholder 10 pints af ilt. En pint af 6%-opløsningen, der anvendes til at afblege hår ( Matas), indeholder 20 pints af ilt. Når det opbevares i fravær af lys og forurenende stoffer, dismutates (nedbryder) det meget langsomt med en sats på omkring 10% om året. Lagring af hydrogenperoxidopløsning i fryseren forsinker processen.
Hydrogenperoxid er en meget stærk ustabil oxidant. Hydrogenperoxid er et naturligt stof fundet i spormængder i regn og sne. Regn kombinerer med ozon (O3) i den øvre atmosfære. Når vand og ozon mixer, ozon mister en ilt molekyle til vandet og hydrogenperoxid er dannet. Hydrogenperoxid er meget ustabil og nedbrydes let til vand og en enkelt ilt molekyle. Ilt er stabilt, når molekylerne er parret (O2). En enkelt ilt molekyle er en stærk oxiderende og desinficerende agent.

Grader af hydrogenperoxidopløsning
3% + 3½% hydrogenperoxid (Apoteker og købmandsvare Sortiment)
Fremstillet af Fortyndet 50% Super D Peroxide.
Indeholder stabilisatorer: phenol, acetanilid, natrium stanate, tetranatrium phosphat osv.
6% hydrogenperoxid (Brugt af skønhedseksperter i Hair Farvelægning, Matas)leveres i størrelser mærket 10, 20 og 40 volumen. Activator er tilføjet til brug som blegemiddel. Ukendte stabilisatorer.
30% Re-Agent Hydrogenperoxid
Anvendes i medicinsk forskning. Indeholder stabilisatorer.
30-32% Elektronisk Grade Hydrogenperoxid
Bruges til at vask af transistorer og integrerede chip dele før samling. Ukendte stabilisatorer.
35% Tekniske Grade Hydrogenperoxid
Indeholder en lille mængde fosfor til at neutralisere enhver klor i vandet, den er kombineret med.
Food Grade Hydrogenperoxid / 50% Fødevare Klasse Hydrogenperoxid Anvendes i fødevarer som ost, æg, valle produkter.
Bruges også til at sprøjte indersiden af folie forede beholdere til fødevarer oplagring (antiseptisk emballeringssystem).
90% hydrogenperoxid
Anvendes af militæret som en kilde til ilt på Cape Canaveral og som raketbrændstof.
99,6% hydrogenperoxid
Dette blev første gang fremsat i 1954 som et eksperiment for at se, hvor rent hydrogenperoxid kunne fremstilles.


Produktion af hydrogenperoxid
Metoder til produktion af Hydrogenperoxid:
1. Mix bariumperoxid med svovlsyre.Barium Sulfate afregner til bunden og hydrogenperoxid bliver drænet væk, derefter vakuum destilleres det til koncentrat.
2. Behandling af vandet med ultraviolet lys.
3. Kør elektricitet gennem vand (lydløs eller åben gnist metode).
4. Bubble Ozon (03) ved hjælp af koldt vand.


Hydrogenperoxid er et kommercielt produkt siden 1880s. Brænding af barium salte producerer bariumperoxid som opløst i vand giver hydrogenperoxid. I 1920erne - 1950erne, var den primære metode til produktionen elektrolytisk.

Hydrogenperoxid er færdiggjort kommercielt ved oxidation af alkylhydro-anthraquinones ved elektrolyse af ammonium bisulfate ved reaktionen fra bariumperoxid med svovlsyre og er færdiggjort (med acetone) ved oxidation af isopropanol. Boblende ozon gennem vand producerer også hydrogenperoxid. Næsten al kommerciel produktion af hydrogenperoxid bruger auto-oxidation af anthraquinones. En blanding af alkylerede anthraquinones er hydrogenerede (ved hjælp af en nikkel eller palladium katalysator) og derefter luft oxideres blandingen for at producere hydrogenperoxid. Opløsningen (vanduopløselig) adskilles derefter fra hydrogenperoxidopløsning ved opløsningsekstraktion, koncentreres og returneres til hydrogenatoren. Den rå 40% Hydrogenperoxidopløsning renses ved at destillere det til omkring 60%. Hydrogenperoxidopløsningen fortyndes derefter til 35% eller 50%, destilleret til 70%, og / eller renset for høj renheds anvendelser.


Deioniseret / lavt syreindholdigt vand anvendes til fremstilling af kommercielle opløsninger af hydrogenperoxid. Uorganiske processer ansætter elektrolysen af en vandig opløsning af svovlsyre eller sur ammonium bisulfat (NH4HSO4), efterfulgt af hydrolyse af peroxydisulfate ((SO4) 2) som der er dannet. Økologisk produktion af hydrogenperoxid omfatter autoxidation af hydroquinon (C6H4 (OH) 2) eller et af dets homologer i et egnet opløseligt system og den delvise gas-fase oxidation af kulbrinter. Højt styrke Hydrogenperoxid eller høj-test Hydrogenperoxid (HTP) skal opbevares i ventilerede beholdere for at forhindre tryk opbygning. Beholderne skal være fremstillet af polyethylen eller aluminium (ikke rustfrit stål) og renset for alle urenheder.

Hydrogenperoxid stabilisatorer

De fleste kommercielle hydrogenperoxid-opløsninger indeholder stabilisatorer (chelaterende og SEQUESTERING agenter), der er blevet tilføjet for at minimere nedbrydning af produktet ved transport og opbevaring. I nogle programmer en høj grad af stabilisering er påkrævet, og i andre produkter er renhed vigtigt. Stabilisatorer i Hydrogenperoxid varierer mellem producenter og produkt klasser. Stabilisatorer er tilsat før levering og opbevaring. Stabilisatorer kan forbedre ydeevnen af hydrogenperoxid, afhængigt af anvendelsen. Typer og niveauer af stabilisering afhænger af klassen af hydrogenperoxid.
Stabilisatorer bestå af chelants / kompleksdannere (uorganiske / organiske fosfater) og / eller stannater og silikat. Nogle stabilisatorer (stannate) er basisk, de fleste (phosphonic syrer) er sure og udviser stødpudeeffekt egenskaber, som tilføjer syreindhold til produktet. Kolloid stannate og natrium pyrophosphat (tilstede ved 25 - 250 mg / L) er standard stabilisatorer. Organophosphonates er også almindelige. Andre tilsætningsstoffer kan være nitrat, fosforsyre og kolloid silikat. Mængden og typen af stabilisatorer der er anvendt varierer mellem producenter, kvaliteter, og hydrogenperoxid koncentrationer.


Nedbrydning af hydrogenperoxid
Hydrogenperoxid nedbrydes til vand og ilt, når de opvarmes ovenfor omkring 80 ° C og i nærværelse af katalysatorer (metaller, syrer, eller oxidizable organiske materialer). Nedbrydning af H2O2: forhøjet temperatur, øget pH (pH 6-8), forurening (reaktive metaller: kobber, mangan, jern, mv), udsættelse for ultraviolet lys. Kontaminering og pH sammen, øger nedbrydning af H2O2. Kommercielle kvaliteter af hydrogenperoxidopløsning indeholder stabilisatorer designet til at minimere nedbrydning. Hydrogenperoxid nedbrydning er fremskyndet af spor niveauer af forurenende stoffer. Nedbrydnings biprodukterne er normalt sure. H2O2 opløsninger er mere stabile ved lav pH. Nogle producenter kan tilføje mineralsyrer (phosphorsyre eller salpetersyre) i produktionsprocessen eller bagefter for yderligere at sænke pH. Rengøring af metalbeholdere eller rørsystemer med fortyndet salpetersyre fjerner overflade forurening og giver en beskyttende oxidlag på metaloverfladen. Begræns eksponering af hydrogenperoxid over for varme, sollys, støv eller andre forurenende stoffer.


Rensning af Hydrogenperoxid
Metoder til at rense Hydrogenperoxid er svære at finde i de trykte medier, fordi det er meget farligt. En sikrere fremgangsmåde er sparging, efterfulgt af fraktionerings frysning. Sparging udnytter det faktum, at varm (ikke hed) luft vil fordampe vand. I koncentrationer over 62%, Hydrogenperoxid fryser før vandet. Under en 62% koncentration, vandet fryser først, indtil væske opløsningen når 62%. Hydrogenperoxid vil gerne super køle under dets frysepunkt uden at fryse. At droppe et krystal korn af frossen Hydrogenperoxid i en hydrogenperoxidopløsning forårsager dets frysning.
Nøjagtige data om rensning af hydrogenperoxid er svære at komme med. De fleste mennesker med hydrogenperoxid erfaring ved, hvor farligt hydrogenperoxid kan være. Amatører beregner numre fra de grundlæggende egenskaber, såsom frysepunktet for hydrogenperoxid og frysepunktet for vand.


Hydrogenperoxid Sikkerhed og Opbevaring
Ulykker kan ske med brintoverilte, når retninger og sikkerhedsforanstaltninger ikke følges.
1. Hold hydrogenperoxid utilgængeligt for børn.
2. Aldrig overføre hydrogenperoxid i umærket eller forkert mærket containere.
3. Hvis hydrogenperoxid uheldigt spildes på huden, skylles området straks med rindende vand.
4. Hvis hydrogenperoxid ved et uheld indtages, drikkes store mængder vand for at fortynde. Stå oprejst og kontakte din læge. Det kunne være giftigt eller fatalt, hvis det sluges ved fuld styrke.
5. I tilfælde af koncentreret hydrogenperoxid udslip, disponer over det i henhold til føderale, statslige og lokale regulativer. Skyl spildområdet med masser af vand. Man må ikke returnere spildte materialer til den originale beholder. Forhindre ufortyndet brintoverilte i at komme ind i kloaksystemet. Rapport udslip i overensstemmelse med forbunds-, stats-eller lokale forskrifter. Store mængder, som tromler, skal opbevares på et køligt, tørt område. Koncentrationer af brintoverilte i kontakt med organisk materiale kan danne eksplosive blandinger (spontan forbrænding).
Små mængder på 35% fødevarer grade hydrogenperoxid bør opbevares i fryseren, pakket ind i sort plast og mærket: FARE HYDROGENPEROXID. 35% fødevare klasse hydrogenperoxidopløsning vil ikke nedfryses, medmindre temperaturen er -33 ° grader under nul.


Urea Hydrogenperoxid
Urea hydrogenperoxid er en lugtfri, nontoxic, hvidt krystallinsk pulver, der frigiver hydrogenperoxid efter ansøgning. Urea hydrogenperoxidopløsning har et aktivt iltindhold svarende til 35% H2O2. Urea Hydrogenperoxid er nyttigt som blegemiddel, antiseptisk og desinfektionsmiddel til en bred vifte af applikationer. Sammenlignet med hydrogenperoxid og pereddikesyre, giver det mange fordele, herunder sterilizability et bredere desinfektions spektrum, lavere koncentrationer og er uden rest gift.
I behandlingen af kræft, anvendes urea hydrogenperoxid som anti-lever-ascites agent. Det anvendes også til behandling og næring af hovedbunden og hår for at fremme betingelserne for en naturlig vækst af hår på det menneskelige hoved for tilbageførsel af mandlig mønster skaldethed i enkeltsager. Tandpasta formuleret med urea hydrogenperoxidopløsning har yderligere fordele i forhold til normale formuleringer. Disse fordele omfatter oprensning af tand stedet, afskaffelse af bakterier, reduktion af tand henfald og andre tandsygdomme. Det fungerer som en antiseptisk agent og deodorant neutrale rensende midler.


Calcium Peroxide “Magnesium Peroxide
Calcium peroxid (CaO2) og magnesium peroxid (MgO2) er fast peroxygens (oxiderende stoffer). De opløses langsomt og frigiver ilt ved en “kontrolleret“ sats. Calcium Peroxide er et stabil ilt afgivende kemikalie til brug i stigende ansøgninger i grundvands forbedring, spildevandsrensning, jord dekontaminering, iltforsyning for planter, fiske damme, iltning osv. Magnesium Peroxide er en anden stabil ilt kilde til brug i grundvand, bioremediering af forurenet jord. De anvendes i bioremediering “komposterings operationer, og som en belægning til frø for at forbedre spireevnen og sætteplante overlevelsesrater.
Magnesium peroxid blev udviklet for mere end et århundrede siden af Dr. FM Eugene Blass og Nicola Tesla. Den forreste tilhænger af magnesium peroxid behandling i USA var Dr. FM Eugene Blass. Dr. Blass kompilerede mange års kliniske rapporter fra eksperter sammen med vidneerklæringer af de opnåede resultater ved hjælp af magnesium peroxid behandling.
I begyndelsen af 1930erne, konstaterede Dr. FM Eugene Blass, at stabiliseret ilt i magnesium peroxid ødelagde bakterier, vira, svampe, protozoer, og parasitter. Dr. Blass´s forskning tyder på hyper-iltning kan hjælpe kroppens rensningsanordning imod tungmetaller, kemikalier, og toksiner. Blass mener at øget ilt øger kroppens evne til at bruge vitaminer, mineraler og aminosyrer fra den mad, vi spiser.
At faste dagen før starten på magnesiumperoxid terapi Régimen. Når du bruger magnesium peroxid, vær altid tæt på et badeværelse. Hvis du får lyst til at udslippe gas, vær sikker på, at du sidder på toilettet, fordi du ellers vil jorde dine underbukser. Efter færdigbehandling af magnesium peroxid behandling Régimen, vil du sandsynligvis have tarm bevægelser, ligesom du havde, da du var et barn. Hvis hæmorider har været et problem tidligere, vil du sandsynligvis ikke have nogen tilbage. En magnesium peroxid terapi Régimen vil Flydeliggøre hele indholdet i dine tarme og kolon bedre end en enema vil.


Hydrogenperoxid i Naturen
En naturlig kilde til hydrogenperoxid er fundet i de helende vande ved Lourdes i Frankrig. Jomfru Maria, Our Lady of Lourdes, kom til syne for Bernadette og fortalte hende at hun skulle grave i klippen på bredden af Pau River og med det samme sprang mirakuløst en kilde frem. Jomfru Maria bød hende at “drikke vandet og bade i det.” Siden da er mange syge mennesker blevet helbredt efter at have drukket og badet i vandene ved Lourdes i Frankrig. Vandet har et højt magnetisk felt, indeholder store mængder af germanium og har store mængder af hydrogenperoxid (ca. ,25%).
Hydrogenperoxid er produceret af dyre-og planteceller i mitokondrie respiratoriske kæde, og med hydroxylerings og iltnings reaktioner. Modermælken indeholder store mængder af hydrogenperoxid, mængden der er indeholdt i den første mælk (colostrum) er endnu højere. Vores eget immunsystem producerer og bruger hydrogenperoxid til at ødelægge bakterier og virus. Kroppens immunsystem bruger også hydrogenperoxid til at dræbe kræftceller.
Hydrogenperoxid er produceret af kroppens T-celler til at destruere bakterier, vira og svampe. Blod trombocytter frigiver hydrogenperoxid, når de støder på partikler i blodet. Mikrober i kroppen, kaldet peroxisomes, kombinerer vand med ilt for at producere hydrogen peroxid, når ilt nok er tilgængelig. Acidophilus Lactobacillus bakterier producerer hydrogen peroxid i de store tarme og hindrer candida gær fra multiplicere ude af kontrol. Dr. Edward Carl Rosenow arbejdede i 60 år som forsker i medicinsk anvendelse af hydrogenperoxid på Mayo Clinic. Los A.
Alle raske celler producere energi ved at oxidisere glucose. Usunde celler fermaterer glukose anaerobt, og producerer mælkesyre. Gæring producerer kun 1 / 6 af den energi, som oxidation gør. Kræftceller er sultet for energi, og har enorm appetit for sukker. Sunde celler fremstiller og vedligeholder en enzym belægning for at beskytte dem mod celleopbyggende invasion af virus og singlet oxygen. Enzym belægninger er catalase, reduktase, superoxide dismutase og glutathion peroxidase. Ilt udsultede celler producerer ikke nok enzymer til at bestyrke deres celle vægge. Sygdomme og syge celler har ingen enzym belægning. Singlet oxygen oxiderer sygdoms mikrober og syge celler, der ikke har en enzym belægning.
Den fri-radikal diæt kosttilskud, superoxide dismutase (SOD), konverterer det giftige superoxide radikal til Hydrogenperoxid sammen med det flavin-forbundne oxidases. En række andre enzymer såsom det heme-holdige catalase (i mitokondrie peroxisomes) dekomponerer hydrogenperoxid til ilt for at beskytte cellerne mod beskadigelse. Disse enzymer er på arbejde, når du anvender H2O2 topisk til en flænge eller et sår og giver skumdannelse. Whitening af huden, når de udsættes for koncentrerede H2O2, er forårsaget af H2O2 permeating huden og ilt, der nedbrydes af epidural enzymer under epidermis.


Spyt er en anden kilde til Hydrogenperoxid sønderdeler enzym. Celle skader er forårsaget af den Reaktive Oxygen Species (ROS). ROS er: frie radikaler, reaktive anioner indeholder oxygen atomer eller molekyler, der indeholder ilt atomer, som enten kan producere frie radikaler eller er kemisk aktiveret af dem. Eksempler: hydroxyl radikal, superoxide, hydrogenperoxid, og peroxynitrite. Den vigtigste kilde til ROS er aerobisk respiration. ROS er fjernet fra cellen ved hjælp af Super Oxide Dismutase (SOD), catalase eller glutathion (GSH) peroxidase. Superoxide Dismutase (SOD) katalyserer reduktion af superoxide anioner til hydrogenperoxid.
Kovalent konjugation af superoxide dismutase med polyethylen glycol (PEG) har vist sig at forøge kredsløbets “half-life” og giver forlænget beskyttelse mod delvis reducerede oxygen arter. Celle skader skyldes den ROS inducerede ændring af makromolekyler i flerumættede fedtsyrer i membran lipider, essentielle proteiner og DNA. Oxidativ stress og ROS har været impliceret i sygdomstilstande, såsom Alzheimers sygdom, Parkinsons sygdom, kræft og aldring.


Brug af Food Grade Hydrogenperoxid
Frugt og grøntsager: Der tilsættes 1 / 4 kop 3% H202 til en fuld kande koldt vand. Sænk frugter og grøntsager 20 til 30 minutter (dræn, tør og opbevares i køleskab) eller spray frugter og grøntsager med en opløsning af 3% brintoverilte. Lad stå i et par minutter, derefter skylles og tørres. (E-coli renere)
Marinade: Placer kød, fisk eller fjerkræ i en kasserolle (undgå at anvende aluminium pander). Cover med en fortyndet opløsning af lige dele vand og 3% H202. Sted løst dækket i køleskabet i 1 / 2 time. Skyl og kokken.
Køkken: Hold en spray-flaske på 3% hydrogenperoxid i køkkenet. Brug den til at rengøre og desinficere counter toppe og apparater.
Opvaskemaskine: Tilsæt også 2 oz. af 3% brintoverilte til din vaske runde.
Insekticid Spray: Bland 8 oz. sort rem melasse eller hvidt sukker, og 8 oz. 3% hydrogenperoxid i 1 gallon vand.
Vask / Vaskeri: Tilføj 8 oz. på 3% til din vask i stedet for plejemidler.
Brusebad: Hold en spray flaske med 3% brintoverilte i badet. Spray kroppen efter vask. Undgå øjne, øjenbryn og hår.
Badning: Brug omkring 2 quarts 3% brintoverilte til et kar med varmt vand. Sid mindst 1 / 2 time. Tilføj varmt vand til at opretholde temperaturen.
Ansigtet: Brug 3% på en bomuld bolden som en ansigtsbehandling freshener efter vask. Holdes væk fra øjne og øjenbryn.
Fod skyl: dyp fødderne i varmt 3% H202 indtil tilstanden er forbedret.
Mundskyllemiddel: Brug 3% H202. Tilføj en streg af flydende klorofyl for flavoring hvis det ønskes.
Tandpasta: Brug tvekulsurt natron og tilføje nok 3% H202 at lave en pasta eller dip din tandbørste i 3% H202 og pensel. Hydrogenperoxid opløser dental plaque, skaber sundt tandkød, og whitens tænder. Tvekulsurt natron og hydrogenperoxid skaber det bedste tandpasta.
Cool tågedis Vaporizor: Tilføj 12 oz. på 3% fødevare grade hydrogenperoxid eller op til 4 oz. på 35% fødevare grade hydrogenperoxid til en gallon vand. Emfysem, kronisk obstruktiv lungesygdom, lungekræft, bronkitis, lungebetændelse, osv., der som regel bliver bedre ved hjælp af en kold tåge vaporizer fyldt med en hydrogenperoxidopløsning blanding.
Douche: Tilføj 6 spiseskefulde af 3% H202 til en Quart varmt destilleret vand.
Colonic: Tilsæt 1 kop (8 oz.) 3% H202 til 5 liter varmt vand. (Må ikke overstige denne mængde)
Enema: Tilsæt 1 spiseskefuld af 3% H202 til en Quart varmt vand.
Frø antispiringsmidler: Tilføj 1 oz. 3% brintoverilte til 1 pint af vand og nedsænk frøene over natten. Tilsæt den samme mængde brintoverilte, hver gang du skyller frø.
Hus og have planter: Sæt 1 oz. 3% brintoverilte i 1 Quart vand. Vand eller tåge planter med denne løsning.
Kæledyr: For små dyr (hunde og katte) anvendes 1 oz. 3% H202 til 1 Quart vand.
Havearbejde med hydrogenperoxid
Gartnere og hydroponics Aktører har erklærede brug af hydrogenperoxid i deres vanding løsninger. Spontan nedbrydning frigiver ilt til plantens rødder til at øge root udvikling og forhindre root rot, som følge af mangel på ilt. Mange landmænd har været stigende afgrødeudbyttet ved sprøjtning fortyndet hydrogenperoxid (20 gallons vand blandet med 5 til 16 ounces 35% hydrogenperoxid pr acre). Vand hus ved at tilsætte 1 ounce på 3% brintoverilte eller 16 dråber 35% hydrogenperoxid til alle Quart af vand, du giver dine planter. Hydrogenperoxid er en udmærket og sikker insekticid. Spray dine planter med 8 ounces 3% brintoverilte blandet med 8 ounces hvidt sukker og en gallon vand.
Fodring af dyr Hydrogenperoxid
I 1950erne, Dr. Reginald Holeman gav kræft mus hydrogenperoxid i deres drikkevand. 60 dage senere var deres tumorer forsvundet. De mus, der fik hydrogenperoxid i deres drikkevand, voksede meget større og levede dobbelt så længe. I 1980erne, gentog Winifred Wirth, Dr. Holemans eksperiment to gange med de samme resultater. Robert Stroud, Fuglemanden fra Alcatraz, helede fugle ved at bruge natriumperborat. Natriumperborat kombineret med vand skaber hydrogenperoxid.
Tilføjelse af 30 milliontedele af hydrogenperoxid til drikkevand på gårde forårsager, at kyllinger ikke få fugleinfluenza, ægproduktionen går op, kyllinger smager bedre, kalkuner vejer mere på mindre foder, kalkuner har lavere dødelighed, hog kød er slankere og af en højere kvalitet, de reducerer eller eliminerer behovet for antibiotika, øger mælkeproduktionen og smørfedtindhold, mindre mastitis osv.
I 1985, begyndte en mælkeproducent at putte hydrogenperoxid i vand til hele hans bedrift. Vandet på hans gård var forurenet, og mastitis var et problem for hans køer. Efter at bruge hydrogenperoxid i nogen tid, bemærkede landmanden forbedret sundhed blandt hans køer. I april 1988,
var smørfedtindholdet i hans Holstein køer gået op med 5,3%. En anden landbruger vejer mælken fra hver ko efter malkningen, og ser hans mælkeproduktion stiger fra 6 til 8 pounds, pr ko pr malkningen. Andre landmænd har rapporteret, at bakterier tælling er gået ned til mindre end 2.000 pr kubik centimeter.
Når hydrogenperoxid er blevet anvendt til kvæg, er en stigning i mælkeproduktion og en stigning i smørfedtindhold blevet rapporteret. Landmændene har også rapporteret mindre mastitis i deres besætninger. Hog landmænd har indberettet deres hogs bruger mindre foder og en kortere vokse tid (Helt op til 30 dage mindre). Kalkun-og kyllingekød avlere rapporterer øget vægt pr fugl med brug af mindre foder. En mand i Wisconsin sagde, at han har haft den bedste gengivelse sats af hans bøffel ved hjælp af hydrogenperoxid i deres drikkevand.
Nogle dyr viser forskning, at når hydrogenperoxid er givet mundtligt, det kombinerer med jern og små mængder af C-vitamin i maven og skaber hydroxyl radikaler. Tommelfingerreglen er at tilføje 8 til 10 oz. af 35% hydrogenperoxid til 1000 liter vand. Kyllinger og køer er forblevet raske ved hjælp af 8 ounces 35% Food Grade hydrogenperoxid i 1000 gallons af drikkevand.

Hydrogenperoxid anvendelse i brøndvand, eller by vand kan bedst ske ved en målebetingelses enhed / injektor, der holder anvendelse mere konstant og grundig, selv om manuel påføring virker lige så godt. Hvis du ikke har en måleinjektor enhed, i første omgang 1 teskefuld 35% hydrogenperoxid i dyrenes drikkevand. Det samme forhold anvendes til alle husdyr: køer, svin, fjerkræ, får, geder, kaniner, fugle osv.


Oxygenbehandling
Når brummen, gas-udveksling mellem nasal passager og bihuler er omkring 98 procent. Under normal udånding gas valutakurskriteriet er omkring 4 procent. Den bihuler er store producenter af nitrogenoxid, som hjælper spile kapillarrør og øge blodgennemstrømningen. Når nitrogenoxid niveauer måles i brummen, forskere har konstateret, at de er 15 gange højere end ved normal vejrtrækning.
Ilt er det vigtigste for livet. Ilt kombinerer med metaboliske affaldsprodukter muliggør fjernelse fra kroppen. Dette kaldes oxidation reduktion cyklus. Når der ikke er nok ilt til rådighed i kroppen, afgiftning opbremser, affald hober sig op, omsætning bliver træg og ilt kan ikke nå cellerne. Energi bliver produceret af kroppen, når glucose og ilt kombinerer, producerer ATP. Hver 24. time i det menneskelige legeme producerer ATP lige til sin kropsvægt. Hvis den producerer 10% mindre ATP end normalt, kroppen, vil føle sig træt og træge. Hvis ATP produktion falder meget lavere end 10% kroppen kunne dø. Kræft begynder, når en normal celle ikke får nok ilt. Hvis ilt-niveauet falder til under 40% begynder cellen at gære sukker i stedet for at brænde det. Gæring producerer kun 1/6th energi oxidation og mangler energi til at fremstille en enzym belægning omkring sig selv. Sunde celler er omgivet af en enzym belægning som O1 ikke kan trænge igennem. Kræft, bakterier og vira har ikke et enzym, belægning og oxideres ved kontakt med O1. De bedste kilder til reaktive ilt er ozon, hydrogenperoxid og magnesium peroxid.
Dr. Otto Warburg blev tildelt Nobelprisen i 1931 for at finde årsagen til kræft. Kræft er forårsaget når kroppens celler skifte fra aerob respiration til anaerob respiration. Væksten af kræftceller er indledt som følge af mangel på ilt. Mangel på ilt og et højt syreindhold gå normalt sammen. Des lysere rødt dit blod er, jo mere ilt, det udøver. Jo mørkere rød farve, jo mindre ilt, det udøver.
Alle normale celler kræver ilt. Fratage en celle på 60% af sin ilt, og det vil igen kræft. Fratage en celle på 35% af sin ilt til 48 timer, og det kan blive til kræft. Kræftceller kan leve uden ilt. Kroppens celler kører på adenosin trifosfat (ATP). ATP skal skabes af alle celler til energi, herunder kræftceller. Det biokemiske proces, hvor ATP er oprettet kaldes oxidation phosphorylering og er oxygen-afhængig. Kræftceller gøre ATP ved gæring fosforylering, som kræver, syreindhold og en lav ilt miljøet. Aerobe cellulære respiration skaber så mange som 36 ATP molekyler fra hver glucose molekylet. Anaerob respiration skaber kun 2 ATP molekyler. Når cellerne kan ikke foder ud af ilt, de feed off selv, gærende deres egne sukkerarter og blive kræftceller.
Det menneskelige legemes vigtigste energikilde er et simpelt sukker kaldes glukose. Glucose kommer fra fødevarer og planter, som vi spiser. Når vi spiser komplekse kulhydrater, er de opdelt efter vores fordøjelsessystemet til glukose. Denne fødevare energi omdannes til kemisk energi af en række reaktioner kendt som celleopbyggende åndedræt. Aerob respiration uddrager den maksimale mængde energi fra glucose når molekylet er fuldstændig nedbrudt. Når ilt er utilstrækkelig, anaerob respiration kan frigive energi uden ilt og forekommer i cytoplasmaet i cellen. Kræftceller bruger anaerob respiration helt eller delvist. Ting, som kan skade en celle og dens mitokondrier er ilt afsavn, ernæringsmæssige ubalancer, fysiske traumer, giftige kemikalier, allergiske reaktioner, stråling, infektioner, parasitter, bakterier, vira osv. Når essentielle fedtsyrer er mangler i kosten, celler har ingen andre valg end at erstatte uhensigtsmæssige fedtstoffer i deres struktur, hvilket resulterer i type II-diabetes og undertiden kræft.
Fem næringsstoffer der er nødvendige for at opretholde en sund mitokondrier er:
(1) L-carnitin: for korrekt oxidation af fedtstoffer i cellerne. L-carnitin er lavet i kroppen fra aminosyre lysin. Kolde-forarbejdede vallepulver er en god kilde til aminosyrer.
(2) Coenzym Q10: der er nødvendigt for syntesen af ATP, og forhindrer frie radikaler skader i cellen. Coenzym Q10 findes i sardiner, æg, hele korn, spinat og mange andre fødevarer.
(3) Alpha lipoic acid: hjælper regenerere vitamin E og C, efter at de oxideres. Mad kilder til ALA omfatte spinat, broccoli, tomater, ærter, Brussel spirer og ris klid.
(4) E-vitamin: beskytter cellemembranerne fra frie radikaler skader. Vitamin E findes i hele kerner, nødder, frø, asparges, spinat og andre grønne bladgrøntsager.
(5) Vitamin C: hæmmer oxidation af kolesterol og støtter produktion af antioxidant glutathion. C-vitamin findes i frugt, bær, og tomater. C-vitamin er nødvendig for syntesen af carnitin, som er nødvendig for lang kæde fedtsyrer at indtaste mitokondrier, hvor de anvendes til energiproduktion. Omdannelse af vitamin C i carnitin finder sted i leveren.
Kolonet er ansvarlig for fjernelse af affald og toksiner, og optagelsen af næringsstoffer. Når væggene af tyktarmen bliver hærdet med gærende affald og giftige toksiner, det skaber kolon forrådnelse og gas. Mavetarmkanalen er omkring 40% mere effektiv ved tilegne ilt end lungerne. Kirurger rutinemæssigt bruger en patients kolon for respiration under visse kirurgiske procedurer.


Hydrogenperoxid Terapi
Der er to metoder til at tage hydrogenperoxid peroralt og intravenøst. De fleste medicinske tilstande svare meget godt til oral indtagelse af hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid Terapi bruges også som et alternativ medicinsk behandling for kræft. Hydrogenperoxid injiceres intravenøst i meget lave koncentrationer (mindre end 1%) i blodet. Brugen af intravenøs hydrogenperoxid blev rapporteret i 1920 under influenzaepidemi. Intravenøs hydrogenperoxidopløsning infusion blev anvendt med succes anvendt til at behandle lungebetændelse i epidemien følgende Verdenskrig I. Intravenøs hydrogenperoxid reducerede dødeligheden af lungebetændelse til det halve.
I 1940erne,rapporterede Fader Richard Willhelm,at hydrogenperoxidopløsning blev anvendt til at behandle bakterielt relaterede psykiske sygdomme som hudsygdom og polio. Ifølge American Cancer Society: "Der er ingen videnskabelige beviser for, at Hydrogenperoxid er en sikker, effektiv eller nyttig kræftbehandling".
Tumor celler, bakterier, og fremmede elementer i blodet kan normalt blive destrueret med hydrogenperoxid behandling. Kirurgi og kemoterapi ødelægger hjernevæv. Intravenøs infusion af hydrogenperoxid kan være det største gennembrud nogensinde imod hjerne tumorer. Intravenøs infusion af hydrogenperoxid hjælper også på lungesygdom, koldbrand, arterioslerosis, aids, influenza, astma, kræft osv.
Emfysem er en tilstand, hvor intravenøs infusion af hydrogenperoxid er bedst. Emfysem er ødelæggelsen af alveoli, de små luft sække i lungerne. En vaporizer forbedrer natperiode trække vejret ved hjælp af mindst 1 ounce på 35% hydrogenperoxid blandet i 1 gallon af ikke-chlorerede vand. Hydrogenperoxid infusionen har mulighed for at rense den indvendige foring af lungerne og genskabe evnen til at trække vejret. Inden for få minutter, ilt fra hydrogenperoxid begynder at boble op mellem membranen foring, lungerne sække og de akkumulerede slim. Patienten begynder at hoste og udvise akkumuleret materiale i lungerne. Størrelsen af bobler, hoste og rengøring kan reguleres ved blot at dreje hydrogenperoxidopløsning tændt eller slukket. Som hydrogenperoxidopløsning renser lungernes overflade og ødelægger bakterielle infektioner, patienten genvinder evnen til at ånde bedre.
Hydrogenperoxid bliver brugt intravenøst og intra-arterially af læger i USA og andre lande. Den Internationale Bio-oxidative Medicine Foundation støtter den kliniske forskning i Hydrogenperoxid Terapeutik. At finde en læge i nærheden af dig, ring (405) 478-4266 eller skrive til Det Internationale Bio-oxidative Medicine Foundation, PO Box 13205 Oklahoma City, OK 73113.
Yderligere oplysninger om brug af hydrogenperoxid er tilgængelig fra Educational Concern for hydrogenperoxid (ECHO): Fader Richard Willhelm @ (813) 597-4111 eller (606) 635-9297.


At Drikke Hydrogenperoxid
Det menneskelige legeme ekskluderer 70 procent af sin toksiner fra vejrtrækning. Når du indånder, kombineres fedt molekyler med ilt-atomer, der producerer kuldioxid. Kuldioxid er det mest rigelige produkt af stofskiftet. De øvrige 30 procent af toksiner udledes gennem defecation og sved. En lille mængde af vandopløselige toksiner udledes gennem vandladning. Hvis dit åndedræt ikke opererer ved peak effektivitet, kan du ikke befri dig selv af toksiner korrekt. Forskning viser, at overfladisk breathers få kræft oftere. Drinking Hydrogenperoxid normalt hjælper RID kroppen af overskydende toksiner, bakterier, vira og kræftsygdomme. Syrlige egenskaber i fedt mindsker kroppens cellulære pH og oxygen plan, og producerer en ideel grobund for cancer. Kræft har behov for et surt og lavt ilt miljøe for at overleve og trives. Dine nyrer skal udføre overarbejde, hvis mindre end 70 procent af din toksiner ikke bliver frigivet gennem vejrtrækning, og det forårsager en række sygdomme.
At Drikke hydrogenperoxid kan forårsage et mavetilfælde. Hydrogenperoxid bør tages på tom mave, en time før måltider eller tre timer efter måltider. Mad i maven kan forårsage overskydende skumdannende, fordøjelsesbesvær eller opkastning. For Personer med kronisk systemisk Candidiasis kan det være nødvendigt at starte med 1 dråbe i 8oz. vand 3 gange dagligt, derefter 2 dråber i 8oz. vand tre gange om dagen før du starter en tidsplan.
Man må ikke blande kloreret ledningsvand med 35% Fødevare klasse Hydrogenperoxid! Mennesker med alvorlige problemer vil have gavn af at blive på 25 dråber tre gange dagligt i en til tre uger, derefter skrå ned til 25 dråber to gange dagligt, indtil problemet er løst (1 til 6 måneder). Nogle patienter tage tre eller fire lecithin kapsler på samme tid, de indtager hydrogenperoxid for at stoppe kvalme.
Eftersom døde bakterier og toksiner bliver frigjort fra din krop, din evne til at fjerne dem hurtigt nok kan medføre nogle smerter eller ubehag i nyrerne. Denne giftige overbelastning kan medføre træthed, diarré, hovedpine, hud udbrud, forkølelse eller influenza-lignende symptomer, og / eller kvalme. Hvis dette sker, forbliv på den nuværende dosis eller reducer den til den foregående dosis, indtil problemet stopper.
Man må ikke ophøre med at drikke hydrogenperoxidoploesningen medmindre smerter eller irritationer bliver svære. Ubehag og irritationer vil ophøre kort efter at du skærer ned på mængden af hydrogenperoxid du drikker. Fortsættelse med hydrogenperoxidopløsnings programmet vil rense kroppen hurtigere for overskydende toksiner. En anden metode til at drikke hydrogenperoxid, kræver sætte 1 dråbe hydrogenperoxid i hvert ounce af vand du drikker. Hvis smagen af hydrogenperoxid er for stærk for dig, så prøv at sætte 1 dråbe hydrogenperoxid i hver 2. ounces vand du drikker.
Normale humane celler har en masse molekylær ilt og en let basisk pH. Kræftens celler har en sur pH og iltmangel. Kræftceller vil ikke overleve i et ilt miljø. Kræft og alle sygdomme kan ikke lide ilt. Korrekt celleopbyggende udnyttelse af ilt kræver kost indeholder tilstrækkelige mængder af umættede fedtsyrer. Mest almindelige lidelser, som påvirker befolkningen er direkte relateret til ilt mangel. Astma, emfysem, og lungesygdom er stigende, især i forurenede byområder. Tilfælde af forstoppelse, diarré, intestinale parasitter og tarmkræft er i stigning.
Mange af de nye “mirakel“ medicin og kosttilskud anvendt til behandling af disse betingelser arbejder ved at øge celleopbyggende ilt. Mirakel næringsstoffet, Coenzym Q10, hjælper ved at regulere intercellular oxidation. Organisk germanium øger ilt niveauer på det cellulære plan. Niacin og vitamin E fremmer vævs oxidation via deres dilation af blodkar. Vitamin E gør effektiv brug af oxygen og acidophilus hjælper ved at genoprette gavnlig bakteriel flora i tarme. Brintoverilte er blot én af de mange komponenter, der hjælper ved at regulere Iltmængdens Introduktion til dine celler. Tilstedeværelsen af hydrogenperoxid er af afgørende betydning for mange andre funktioner, også. Hydrogenperoxid er nødvendig for produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner og seksuelle hormoner, produktion af interferon, dilation af blodkar i hjertet / hjernen og glucose udnyttelse i diabetikere.
Germanium er et mikronaeringsstof / mineral, der fremmer celle ilt absorption. Germanium øger cellens evne til at generere energi ved at hæve cellens ilttilførsel. Økologisk Germanium-132, har aldrig udvist eventuelle toksiske bivirkninger. Germanium styrker immunsystemet, normaliserer højt blodtryk eller kolesterol og beskytter kroppen mod celleopbyggende aberration. Germanium stimulerer immunforsvaret i kræftpatienter såvel som raske personer. De højeste koncentrationer af germanium blev fundet i lægeplanter: ginseng, shitake svampe, aloe vera, Comfrey og hvidløg. Russiske hylden svamp har de højeste niveauer af germanium. De Helbredende vande i Lourdes, Frankrig har også betydelige mængder af germanium. Germanium synes i væsentlig grad at øge kroppens produktion af interferon. Undersøgelser viser, at germanium hjælper med at normalisere kroppens forsvar i kræftpatienter.
En enkelt atom af ilt er meget reaktiv og omtales som en fri radikal. Vi læser, at frie radikaler er ansvarlige for alle typer af lidelser og selv tidlig ældning. Vores organer oprette og bruge frie radikaler at ødelægge skadelige bakterier, vira og svampe. Hvide blodlegemer er ansvarlige for at bekæmpe infektion og udenlandsk invasion (bakterier, vira, svampe, osv.) i kroppen ved at gøre hydrogenperoxid til at oxidere alle infektioner og angriberne. C-vitamin hjælper bekæmpe infektioner ved at producere hydrogen peroxid, som stimulerer produktionen af prostaglandins. Lactobacillus fundet i colon og vagina også producerer hydrogenperoxid. Dette ødelægger skadelige bakterier og vira, forebyggelse kolon sygdom, vaginitis, blære-infektioner og en lang række andre fælles lidelser. Når Lactobacillus i colon eller vaginal er overskredet med skadelige vira, gær eller bakterier, en effektiv douche eller enema løsning kan gøres ved hjælp af 3 spiseskefulde af 3% brintoverilte i 1 Quart destilleret vand. Friendly bakterier i colon og vagina er aerob, mens de fleste stammer af skadelige bakterier, virus og kræftceller er anaerob og kan ikke overleve i tilstedeværelse af ilt eller hydrogenperoxid.
Hydroxyltal radikaler dannes når super-oxid og hydrogenperoxid reagerer sammen. At forebygge skader celler, antioxidanter og saltsyre (muriatic syre) bør træffes, hvis hydrogenperoxidopløsning formel vil blive anvendt til en lang periode. Antioxidanter komme, hvis forskellige piller former og i forskellige fødevarer typer. Antioxidanter fødevarer er Tranebær, blåbær, aronia bær, granatæbler osv. Nature´s bedste antioxidant er en dråbe kryddernellike olie under tungen, som indeholder mere end ti gange de antioxidanter så at enhver bær gøre det. Tandlæger har brugt fed olie som et antiseptisk derinde erhverv for aldre.


Hydrogenperoxid hjælper: Adult debut Diabetes, allergier, Højde Sygdom, Alzheimers, Anemia, Angina, arytmi, ledbetændelse, astma, bakterielle infektioner, bronkitis, kræft, Candida, hjerte-karsygdomme, Hjerne-karsygdomme, kronisk træthedssyndrom, kroniske smerter, Diabetisk koldbrand , Diabetic Retinopathy, Fordøjelsesprocedure Problemer, emfysem, Epstein-Barr infektion, fødevareallergi, svampeinfektioner, koldbrand, Gingivitis, hovedpine, hjertesygdomme, herpes simplex, Herpes Zoster, HIV-infektion, Immun sygdomme, smitsomme sygdomme, inflammation, influenza, insektbid , levercirrose, Lupus Erythematosis, migræne Hovedpine, multipel sklerose, Parasitære Infektioner, Parkinsons sygdom, parkinsonisme, parodontale sygdomme, pneumoni, Prostatitis, lungesygdomme, leddegigt, Shingles, Sinusitis, ondt i halsen, Slaglængde & hukommelsestab, Type II Diabetes, ulcera, Vaskulære & Cluster hovedpine, virusinfektioner, Vorter, Gær Infektioner osv. Nogle resultater fra drikker hydrogenperoxidopløsning omfatte: arthritis forsvinder, højt blodtryk normaliseringen, kræft at gå i remission, høj energi niveauer retur, tarme reguleret, årvågenhed og øget hukommelse , afskaffelse af depression osv. Hydrogenperoxid stimulerer enzym-systemer i hele kroppen, stigende metaboliske sats, der forårsager små arterier at spile og øge blodgennemstrømningen, øge kroppens distribution og forbrug af ilt og samtidig øge kropstemperaturen.
Mulige reaktioner ved at bruge Hydrogenperoxid omfatter: Skin udbrud, kvalme, søvnighed, usædvanlig træthed, diarré, forkølelse (i hovedet eller brystet), øre infektioner, koger, eller enhver anden metode, som kroppen bruger til at udlede toksiner fra kroppen. Dette er den naturlige måde for kroppen at rengøre og den naturlige udrensning vil være af kort varighed, som du fortsætter med at vedligeholde dit program. Frem for alt, selv hvis du skal sænke dosis, fortsæt programmet, du skal ikke give op. Hvis du får en udrensnings reaktion, kan du øge doseringen til at fremskynde udrensning. En udrensning er den virkning på kroppen af bakterier der dør ud, eller forskellige former for giftstoffer, der frigives via eliminative organer i kroppen, dvs hud, lunger, nyrer og tarme. Husk: Når hydrogenperoxid kommer i kontakt med virus og streptococcus, det vil befri fri ilt. Dette kan ske i din mave. Hvis din mave føles urolig, er det kun hydrogenperoxidopløsning der ødelægger virus og streptococcus i kroppen.
De farer og bivirkninger af hydrogenperoxid er få og modstridende. Der har været to kendte dødsfald hos børn, der indtog 27% hydrogenperoxid og 40% brintoverilte. En 2-årig pige slugte en mundfuld af 35% hydrogenperoxid. Hun straks begyndte opkastning, efterfulgt af besvimelse og respirations ophold. Hun oplevede erosion og blødning i maven og esophagus, men overlevede hændelsen. Hun blev undersøgt på ny 12 dage senere, hendes mave og esophagus havde helet usædvanligt hurtigt.
Forsigtighed
At tage hydrogenperoxidopløsning umiddelbart før sengetid forårsager vanskelighed med at sove på grund af det øgede ilt niveauer på det cellulære plan. FORSIGTIG: Personer, der har haft transplantater bør ikke tage hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid stimulerer immunforsvaret og kan medføre afvisning af det transplanterede organ. Hold hydrogenperoxid utilgængeligt for børn. Opbevar hydrogenperoxid i bagsiden af køleskabet eller i fryseren i en æske eller i en markeret container (FARE! Eller ADVARSEL!).
Drik hydrogenperoxidopløsning en time før eller tre timer efter et måltid. Tilføj fødevare klasse hydrogenperoxid til 8 oz. destilleret vand, kildevand, mælk, grøntsags juice eller frugtsaft. Anvend ikke chlorholdig ledningsvand. Hydrogenperoxid anvendes til at pasteurisere mælk i de fleste lande i verden. 12 dråber 35% fødevare klasse hydrogenperoxid i en Quart af mælk er et alternativ til pasteurisering. Der er et enzym i frisk presset gulerods saft og bananer, der nedbryder H202 i vand og ilt ved kontakt. Ingen sukkerholdige, alkoholholdige eller kulsyreholdige drikkevarer. Drik hydrogenperoxid mixturen på tom mave. Hvis din mave bliver forstyrret på et niveau, gør ophold på dette niveau, eller gå et enkelt plan tilbage. Candida ofre kan være nødt til at blive på Dag 1 dosis niveau i op til 1 uge før fortsættelsen af hydrogenperoxid kuren. Når højere doser nås, kan mere vand tilsættes/anvendes. Dyb vejrtrækning, frisk luft og motion er også meget vigtigt. Hvis du er på en medicin, skal du kontakte din læge. ADVARSEL: Hvis en stærk opløsning af koncentreret hydrogenperoxid er spildt på huden, skylles huden straks med vand. Huden kan blive hvidere midlertidigt. Prøv ikke at bøvse efter at have drukket hydrogenperoxid opløsning, det er sandsynligvis singlet oxygen (O1).


Doseringsfrekvensen ved Brug af 3% Mad Grade H202
Dag 1 .................... 1 oz. dagligt
Dag 2 .................... 2 oz. dagligt
Dag 3 .................... 3 oz. dagligt
Dag 4 .................... 4 oz. dagligt
Dag 5 .................... 5 oz. dagligt
Dag 6 til 12 ....... 5 oz. 2 gange dagligt


Dag 13 til 19 ...... 5 oz. 3 gange dagligt


Dag 20 til 25 ....... 5 oz. 2 gange dagligt


Dag 27 til 32 ....... 5 oz. hver anden dag


Dag 33 og videre ............ 5 oz. hver tredje dag


Hvis ovennævnte mængde er for meget, gå tilbage til en mængde af indtag du føler dig tryg ved. Ophold dig på dette niveau, indtil du får de resultater, du søger. Hvis tilstanden er alvorlig, bliv på 8 oz. af ,5% opløsning to gange dagligt, så længe du synes, det er nødvendigt. Hvis du har en svag mave, kan du prøve at bruge 1 oz. på 3% fødevare klasse hydrogenperoxid i 8 oz. af mælk, grøntsags saft, frugtsaft, ikke-sukkerholdig, ikke-alkoholiske eller ikke-kulsyreholdige drikkevarer.
Bland en del 3% fødevare klasse hydrogenperoxid med fem dele destilleret vand (.5% opløsning af brintoverilte) eller brug en gallon vand ved at tage ud 20 oz. vand og erstat det med 20 oz. af 3% fødevare klasse hydrogenperoxid.


Doseringsfrekvensen ved Brug af 6% Food Grade H202


Dag 1 .................. 1 / 2 teskefuld dagligt
Dag 2 .................... 1 teskefuld dagligt
Dag 3 ................ 1 1 / 2 teskefulde dagligt
Dag 4 .................... 2 teskefulde dagligt
Dag 5 ................ 2 1 / 2 teskefulde dagligt
Dage 6 til 12 ....... 2 teskefulde 3 gange dagligt


Dag 13 til 19 ...... 2 teskefulde 2 gange dagligt


Dag 20 til 27 ....... 2 teskefulde hver anden dag


Dag 28 til 35 ....... 1 teske hver anden dag


Doseringsfrekvensen ved Brug af 35% Food Grade H202


Dag 1 ........... 3 dråber, 3 gange dagligt
Dag 2 ........... 4 dråber, 3 gange dagligt
Dag 3 ........... 5 dråber, 3 gange dagligt
Dag 4 ........... 6 dråber, 3 gange dagligt
Dag 5 ........... 7 dråber, 3 gange dagligt
Dag 6 ........... 8 dråber, 3 gange dagligt
Dag 7 ........... 9 dråber, 3 gange dagligt
Dag 8 .......... 10 dråber, 3 gange dagligt
Dag 9 .......... 12 dråber, 3 gange dagligt
Dag 10 ......... 14 dråber, 3 gange dagligt
Dag 11 ......... 16 dråber, 3 gange dagligt
Dag 12 ......... 18 dråber, 3 gange dagligt
Dag 13 ......... 20 dråber, 3 gange dagligt
Dag 14 ......... 22 dråber, 3 gange dagligt
Dag 15 ......... 24 dråber, 3 gange dagligt
Dag 16 ......... 25 dråber, 3 gange dagligt
For alvorlige problemer ophold på 25 dråber, 3 gange dagligt i 1 til 3 uger. Reducere dosis til 25 dråber, 2 gange dagligt, indtil problemerne går væk. Dette kan tage 1 til 6 måneder. Når problemerne går væk, reducere dosis til 25 dråber 1 gang daglig i en uge, derefter 25 dråber hver anden dag i en uge, derefter 25 dråber hver tredje dag i en uge og derefter 25 dråber hver fjerde dag i en uge. En god vedligeholdelse rutine vil være 5 til 20 dråber om ugen. Tilsætning af kobber til hydrogenperoxid øger effektiviteten af hydrogenperoxid på bakterier op til 3000 gange. Coenzym Q10, organisk germanium, niacin, vitamin E, hør olie, lecitin og acidophilus medvirker til at øge iltning.


Urin Terapi
Mennesker har levet i flere dage uden mad eller vand. De overlevede, fordi de drak deres egen urin, dem, der ikke døde. I fortiden, blev Læger uddannet i en analyse af urin ved at se på det, lugte og smage en patients urin. Astronauter drikke deres rensede urin i rummet i flere måneder uden nogen bivirkninger.
Urinen er et biprodukt af blod filtrering, ikke spild filtration, og er ikke-giftig. Kroppen sekreterer elementer, der ikke er behov for på det tidspunkt gennem urinen. Urin indeholder stoffer, der er meget specifikke for den enkelte, den stammer fra. Det er antibakteriel, antifungal, antiviral, Antineoplastiske (anticancer), anticonvulsive og antispasmodic. Urinen er et sterilt sammensat organ, der er renere end destilleret vand (ikke bakterier). Urin indeholder tusindvis af forbindelser. Urin indeholder alanin, arginin, Ascorbinsyre, Alantoin, aminosyrer, Bicarbonate, biotin, calcium, kreatinin, Cystin, DHEA, dopamin, Epinephrine, Folinsyre, Glucose, glutaminsyre, glycin, Inositol, Jod, Jern, Lysin, magnesium, mangan, Melatonin, methionin, Nitrogen, Ornithane, Pantothensyre, Phenylalaline, fosfor, kalium, proteiner, Riboflavin, Tryptofan, Tyrosin, urinstof, Vitamin B6, B12-vitamin, zink og andre forbindelser.
Når du spiser, bliver føden opdelt i mave og tarme i ekstremt små molekyler. Disse molekyler er absorberet i bittesmå tubules i den intestinale væg og passerer derefter gennem disse rør ind i blodet. Blodet cirkulerer gennem kroppen transporterende disse fødevare molekyler og andre næringsstoffer, sammen med røde og hvide blodlegemer, antistoffer, plasma, mikroskopiske proteiner, hormoner, enzymer osv., alle fremstillet forskellige steder i kroppen. Blodet cirkulerer gennem leveren, hvor toksiner fjernes og udskilles fra kroppen i form af fast affald. Når blodet indtræder i nyrerne er det filtreret gennem et kompliceret og indviklet system af minutiøse rør kaldet nephron. Filtreringsprocessen fjerner overskydende vand, salte og andre elementer i blodet, som din krop ikke har brug for på det tidspunkt. De overskydende elementer indsamles i nyrerne som en renset, steril, vandig opløsning kaldet urinen. Mange elementer er derefter reabsorberet af nephron og leveret tilbage til blodbanen. Resten af urinen passerer ud af nyrerne og i blæren for udskillelse.


Forskning viser, at allergiske reaktioner er forårsaget af hvide blodlegemer (antigen receptorer), der angriber stoffer, selv når de er ingen trussel for kroppen.


Dr. William Linscott påviste, at når disse antigen receptorer (hvide blodlegemer) bliver genindført i kroppen, udvikler kroppen antistoffer mod disse antigen receptorer, som stopper den allergiske reaktion. Han forstod, at urinen fra allergiske individer indeholder de allergi forårsagende antigen receptorer, og at genindførelse af urinen tilbage i de allergiske individer producerer antistoffer, der stopper den allergiske reaktion.


Gaston Naessens opfandt en 30.000 X mørke-felt mikroskop, der gør det muligt at se levende væv i langt højere niveauer af forstørrelse. Skjult i blodplasmaen fandt han bittesmå organer han kaldte “somatids“. Disse somatider blev observeret til at skifte fra en form til en anden i regelmæssige cyklusser. I en sund person har somatids en tre faset cyklus. I en usund person har somatids en 16 faset cyklus. Den kritiske fase mellem fase tre og fase fire er gæring. Gæring er resultatet af sub-cellulær traume, der er produceret af udsættelse for kemisk forurening, stråling, ulykker, chok, depression osv.
De 13 usunde somatid etaper omfatter en bakteriel fase. Bakterier kommer fra eksterne kilder eller er oparbejdet indvendigt, og forårsager normalt ikke sygdom. Bakterierne er som regel resultat af sygdom, og sygdommen eksisterer faktisk på somatidernes plan og denne biologiske ubalance tillader usunde former for somatider at trives.
Ved undersøgelse af blod fra raske mennesker og mennesker med forskellige sygdomme, konstaterede Naessens, at han kunne forudsige de sygdomme, de raske mennesker ville få, baseret på betingelserne i deres somatider. I traumatiserede dyr, bliver somatids meget aktive og begynder at ødelægge deres værters organer. Naessens er blevet berømt for at behandle sygdomme ved at overvåge somatider for at bestemme effektiviteten af behandlingen. Han har med held behandlet tusindvis af kræfttilfælde og andre sygdomme. Somatider er elektriske af natur. Deres kerner er positivt ladede og deres ydre membran belægning er negativt ladet. Somatider er faktisk den mindste levende energi kondensator der nogensinde er
fundet.


Det optiske mikroskop udviklet af Royal Raymond Rife i 1920erne og 1930erne forstørrede også levende væv omkring 30.000 X. Med hans mikroskop observerede Rife bittesmå organismer mindre end de bakterier han isolerede fra kræft tumorer. Han har studeret virkningen af forskellige frekvenser af lys på disse organismer, indtil han var i stand til at finde en frekvens, der dræbte dem. Cancerpatienter blev udsat for lys af en vis hyppighed for tre minutter hver tredje dag. Efter tre måneder, 14 ud af 16 terminale cancerpatienter blev fuldstændigt helbredt. Udelukkende ved brug af lys, var han i stand til at helbrede kræft og mange andre sygdomme, herunder tuberkulose, tyfus, spedalskhed, Parkinson og Mund-og klovsyge.
De kræft forårsagende organismer kunne blive isoleret fra tumorer, kultureret, injiceret i raske dyr, hvor nye tumorer ville formes, og derefter blev de isoleret endnu en gang fra de nye tumorer. Når det anbragtes på plante væv, udviklede det sig til svamp. Under visse omstændigheder ville de kræftfremkaldende organismer omdanne sig til Bacillus coli, en almindelig intestinale bakterie. En organismes evne til at skifte fra en form eller størrelse til en anden kaldes pleomorphism.
Guenther Enderlein udviklede løsninger, som var baseret på blod pH´en gående ud af balance, forårsagende mikrober i blodet ville vokse til patogenicitet (patogener). Hvis blodets pH balance, mineralske balance, etc. skifter, de elementære former, de kolloide partikler kendt som protits eller somatids, vil ændre deres form for at tilpasse sig det nye miljø. Hvad de ændrer sig til kan være patogenisk for kroppen. Da professor Enderlein gjorde hans forskning på dette område, forstod han den udviklende livscyklus i den indre parasit. Han vidste, at sygdommen er forårsaget af et skift i den indre metaboliske balance. For at få det godt, er du nødt til at genskabe balancen i metabolismen. Og måden at genskabe balancen i dit stofskifte (pH) er gennem kosten. Men i alvorlige situationer, kan man fremskynde processen biologisk. Enderlein forstod, at hvis du har en bacille på et sent udviklingsstadiet i kroppen, der forårsager problemer, kan du indføre den tidligere fase af samme type Microbe og de ville kombinere og blive en mindre form.
Dette er, hvordan hans isopathic remedier arbejder. Protitten er en kolloid af liv. Det er forløberceller til senere faser i udviklingen, hvis pH i blodet bliver smidt ud. For at de-udvikle de senere patogene stadier, kan du re-indføre nye kulturerede unge protits tilbage i blodet, og den sygdomsfremkaldende form bliver mindre, apathogenic former. Professor Enderlein genindførte små kolloider liv (protits) tilbage i kroppen til at kombinere med sygdomsfremkaldende former, så de ville de-udvikle sig tilbage i en ikke-patogen tilstand. Kolloiderne i blodet er protits (somatids) og er meget små partikler, unfilterable af nyrerne. Når du forbruge dit eget urin, får du en dosis af disse rene kolloider. Disse kolloiderne fortsætter med at støtte immunsystemets funktion, tagende de patogene mikrober i blodet tilbage til apathogenic tilstand.


Urinen kan bruges som kroppens egen medicin. Urin terapi har helbredt eller vendt uhelbredelige sygdomme. Multipel sclerose, colitis, lupus, leddegigt, kræft, hepatitis, hyperaktivitet, pankreatisk insufficiens, psoriasis, eksem, sukkersyge, herpes, mononukleose, adrenale fiasko, allergier, bækken inflammatorisk sygdom, ulcerøs colitis, Chron´s sygdom, kronisk træthed, Hashimoto´s sygdom , svær nyre-infektioner, gær infektioner (interne og eksterne), blærebetændelse, candida, endometriosis, øre og sinus infektioner, fødevarer og kemiske allergier og andre lidelser har forbedret sig eller vendt ved hjælp af urin terapi. Medicinsk forskning har opdaget, at mange af de elementer i blodet, som er fundet i urin har enorm medicinsk værdi, og når genindført til kroppen, øger de kroppens immunsystem forsvar og stimulerer helbredning på en måde, som intet andet gør.
Farmaceutiske virksomheder fremstiller medicin fremstillet af urin. Pergonal er en fertilitetsmedicin fremstillet af menneskelig urin. Urokinase, der er fremstillet af urin, er et lægemiddel solgt som en mirakel blodprop opløser til at udblokke coronararterierne. Urea har lægeligt bevist sig at være en af de bedste fugtighedscremer i verden. Murin øjendråber er fremstillet af urin. Carbarmid er et andet navn for syntetisk urea.


Homøopati er en terapeutisk metode, der anvender den lov af Similars ved hjælp af medicinsk aktive stoffer på uendeligesmå doser. Hvis du var syg med influenza, ville du give dig selv en dosis af samme eller lignende influenzavirus, stimulere dit immunforsvar. Homøopatiske dosis: Rens genitale område, indhent midstream urin i en ren skål eller i en container. Tilføj en dråbe frisk urin til 1 / 6 ounce af destilleret vand i en steril flaske. Cap og rystes 50 gange. Tag en dråbe af denne opløsning og tilføje til en anden 1 / 6 ounce destilleret vand og omrystes 50 gange. Tilføj en dråbe af denne opløsning til 1 / 6 oz. på 80 til 90 procent vodka (fungerer som konserveringsmiddel). Bruge tre dråber sublingually under tungen hver time, indtil der er en forbedring, så forlæng intervallet mellem doser. Efter 3 dage, skal du stoppe behandlingen for at undgå at chokere immunsystemet. Start dosis igen, hvis fremskridt forbliver statisk, eller hvis et tilbagefald indtræffer.
Direkte dosering:
Brug frisk urin umiddelbart efter indsamlingen. Må ikke koges eller fortyndet urinen på nogen måde. Tag 1 - 5 dråber morgen urin på den første dag sublingually under tungen. Tage 5 - 10 dråber om morgenen på den anden dag. På den tredje dag, tager 5 - 10 dråber om morgenen og det samme beløb i aften, før du går i seng. Gradvist at forhøje det beløb, som er nødvendig for at opnå resultater for din tilstand. Som du bruger urin terapi, vil du lære at justere mængden af observationssystemer dine reaktioner. Du kan arbejde dig op til at drikke en ounce eller to af urin per dosis.
Ingen forskning eller dokumentation er blevet gjort eller findes om emnet ved hjælp Hydrogenperoxid Therapy og urin terapi kombineres. Hvis du er på dit dødsleje, og beslutter at bruge Hydrogenperoxid terapi og / eller urin terapi sammen som en sidste udvej, ikke være bange, kemoterapi og andre stoffer er langt mere giftigt for kroppen end Hydrogenperoxid eller urin.
Disclaimer: Ingen postulater er gjort vedrørende den terapeutiske anvendelse af nogen behandlinger.
Disse produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

1 kommentar:

  1. TESTIMONI AF HVORDAN HVOR FÅR HJÆLP FRA HERPES SIMPLEX VIRUS
    Dette er rigtigt, så det er alvorligt, hvem vil tro på, at urt kan helbrede herpes, jeg tror aldrig, at det vil fungere, jeg har brugt meget at få medicin fra hospitalet for at holde mig sund, det kom til et punkt, at alt jeg ventede på er døden at komme, fordi jeg var gik i stykker, en dag hørte jeg om denne store mand kaldet DR. SANI, der er godt kendt for Herpes-, hiv- og kræftbehandling, besluttede jeg at kontakte ham, jeg troede ham ikke så meget, jeg ville bare give ham en prøve, han svarede på min mail og havde brug for nogle oplysninger om mig Jeg sendte dem til ham, han forberedte en urtemedicin (CURE) og sendte den via Courier Service til levering, han gav mine detaljer til Courier Office, de fortalte mig at 3-5 dage vil jeg modtage pakken og efter at have modtaget det, jeg tog medicinen som foreskrevet af ham, efter at han havde afsluttet medicinen, fortalte han mig at gå til hospitalet for en kontrol, og jeg gik overraskende efter testen, at lægen bekræftede mig herpes simplex virus negativ, jeg troede det var en vittighed , jeg gik til andet hospital og var også negativ, tak for at redde mit liv, jeg lover at jeg altid vil vidne om dine gode værker. hvis du er herpes simplex virus patient, kontakt ham og jeg er sikker på at du vil blive helbredt også kontakte ham via
    Email: perfectherbalcure@gmail.com ELLER
    Whatsapp: +2348118184266

    SvarSlet