fredag den 9. oktober 2009

Brintoverilte kur

De mange fordele ved hydrogenperoxid



Af Dr. David G. Williams

Oversat Jan Steffensen

http://educate-yourself.org/cancer/benefitsofhydrogenperozide17jul03.shtml

Indsendt den 17 juli, 2003

(Original titel: Hydrogenperoxid - Curse or Cure?)


Når det kommer til hydrogenperoxid terapi synes der kun at være to synspunkter. Tilhængerne mener, at det er en af de største helbredende mirakler til alle tider. Mens modstanderne føler dens indtagelse er særdeles farlig, og kun de dumdristige kunne tænke på en sådan adfærd. Før du enten fordømmer eller berømmer hydrogenperoxid, så lad os tage et reelt kig tæt på, hvad det egentlig handler om.

Hvis et stof er interessant, er det hydrogenperoxid. Hydrogenperoxid bør egentlig kaldes hydrogen dioxide. Dens kemiske formel er H2O2. Den indeholder et atom mere af ilt, end vand gør (H20). De fleste er nu klar over ozonlaget, der omgiver jorden. Ozon består af tre atomer af ilt (03). Det beskyttende ozonlag skabes, når ultraviolet lys fra solen opdeler et atmosfærisk ilt molekyle (02) i to enkelt, ustabile oxygen atomer. Disse enkelt molekyler kombineres med andre for at danne ozon (03). Ozon er ikke meget stabilt. Faktisk vil det hurtigt af kaste et ekstra ilt atom til faldende regnvand for at danne hydrogenperoxid (H202). (Bær over med mig: alt dette kemi mumbo jumbo jeg her gennemgår vil faktisk hjælpe dig med at forstå betydningen af hydrogenperoxid.)

Hjælper Planter

Det er denne hydrogenperoxid i regnvand, der gør det så meget mere effektivt end vand fra hanen, når det gives til planter. Imidlertid med den øgede luftforurening, større mængder af H202 reagerer med luft-bårne toksiner og når aldrig jorden. For at kompensere for dette, har mange landmænd øget afgrødeudbyttet ved sprøjtning af dem med fortyndet hydrogenperoxid (5 til 16 ounces 35% blandet med 20 liter vand pr acre). Du kan opnå samme positive virkning med dit hus ved at tilsætte 1 ounce på 3% hydrogenperoxid (eller 16 dråber 35% opløsning) til alle Quart vand, du giver dine planter. (Det kan også gøres til et fremragende sikker insekticid. Simpelthen spray dine planter med 8 ounces 3% peroxid blandes med 8 ounces hvidt sukker og en gallon vand.)

Hydrogenperoxid er lugtfri og farveløs, men ikke smagløst. Når det opbevares under de rette betingelser, er det en meget stabil forbindelse. Når der holdes i mangel af lys og forurenende stoffer, det dismutates (nedbryder) meget langsomt med en sats på omkring 10% om året. (Dette kan være aftaget yderligere ved lagring af flydende i fryseren.) Det koger ved 152 grader C og fryser på minus 2 grader C.

Når den udsættes for andre stoffer dismuterer hydrogenperoxid let. Det ekstra ilt atom er frigivet forlader H20 (vand). I naturen ilt (02) består af to atomer - en meget stabil kombination. Et enkelt atom af ilt, er imidlertid meget reaktiv og omtales som en fri radikal. I løbet af de sidste mange år har vi løbende læst, at disse frie radikaler er ansvarlige for alle typer af lidelser og selv tidlig ældning. Hvad mange forfattere synes at glemme, er, at vores organer opretter og bruger frie radikaler til at ødelægge skadelige bakterier, vira og svampe. Faktisk laver de celler, der har ansvaret for at bekæmpe infektion og fremmed invasion i kroppen (din hvide blodlegemer) hydrogenperoxid og bruger det til at oxidere enhver overtrædende synder. Den intense boblen du ser, når hydrogenperoxid kommer i kontakt med et bakterie-belæsset flænge eller sår, er den ilt, der frigives når bakterier bliver ødelagt. Evnen for vores celler til at producere hydrogenperoxid er en forudsætning for liv. H202 er ikke noget uønsket biprodukt eller toksin, men i stedet en grundlæggende forudsætning for et godt helbred.

Nyere forskning tyder på, vi har brug for hydrogenperoxid til et væld af andre kemiske reaktioner, der finder sted i hele kroppen. For eksempel ved vi nu, at C-vitamin hjælper med at bekæmpe infektioner ved at producere hydrogen peroxid, som igen stimulerer produktionen af prostaglandins. Også Lactobacillus fundet i colon og vagina producerer hydrogenperoxid. Dette ødelægger skadelige bakterier og vira, forebygger kolon sygdom, vaginitis, blære-infektioner og en lang række andre fælles lidelser. (Infect Dis Nyheder Aug.8, 91:5). Når Lactobacillus i colon eller vaginal tract er blevet overskredet med skadelige vira, gær eller bakterier, en effektiv douche eller enema løsning kan gøres ved hjælp af 3 spiseskefulde af 3% H202 i 1 Quart destilleret vand. Husk dog på, at en god bakteriel flora altid skal re-etableres i disse områder for at opnå varige resultater.

Aerob versus Anerobic

Mens vi diskuterer Enemas og douches, er der en anden misforståelse omkring H202 jeg skal tage fat på. De venlige bakterier i colon og vagina er aerobe. Med andre ord, de trives i høje ilt miljøer og trives i tilstedeværelse af ilt rige H202. På den anden side, de fleste stammer af skadelige bakterier (og kræftceller) er anaerobe og kan ikke overleve i tilstedeværelse af ilt eller H202. Vi kan blive enige om, at hydrogenperoxid der er produceret inden for de enkelte kropsceller er en forudsætning for liv. Og ingen tvivl om dens effektivitet, når det kommer til behandling af infektioner topisk. Striden drejer sig om at indtage stoffet mundtligt eller indføre den i kroppen intravenøst. Striden har stået på i årtier, og i betragtning af holdningerne fra vores medicinske samfund, vil det fortsætte i mange flere årtier fremover.

Jeg vil indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg første gang hørte om brug af H202 peroralt eller intravenøst. Denne sunde dosis skepsis førte dog til en stor undersøgelse, klinisk arbejde og eksperimenter. Og mens jeg erkender et stort flertal af læserne sandsynligvis aldrig vil blive overbevist om, at H202 er en sikker og effektiv behandling, så er jeg selv overbevist. Hydrogenperoxid er sikker, let tilgængelig og uhørt billig. Og bedst af alt, det virker! Ingen endnu helt forstår den komplette arbejde fra hydrogenperoxid. Vi ved, at det er belastet med ilt. (A pint af den pågældende fødevare-grade 35% opløsning indeholder hvad der svarer til 130 pints af ilt. A pint af 3% brintoverilte fundet på det lokale apotek indeholder 10 pints af ilt. Og en pint af de 6% opløsning anvendes til at afblege hår indeholder 20 pints af ilt.) Vi ved også, at når H202 er taget i kroppen (peroralt eller intravenøst) iltindholdet i blodet og legemsvæv stiger drastisk. Tidligt mente forskere at disse stigninger simpelthen var på grund af det ekstra ilt molekyle der bliver frigivet. Dette synes dog ikke, at være tilfældet.

Kun meget fortyndede mængder af H202 er nogensinde ført ind i kroppen. Den lille mængde ilt til stede kunne ikke alene være ansvarlig for de dramatiske ændringer, der finder sted. Dr. Charles Farr, en stærk fortaler for intravenøs brug, har opdaget et andet muligt svar. Dr. Farr har vist, at hydrogen peroxid stimulerer enzym-systemer i hele kroppen. Dette udløser en stigning i den metaboliske sats, forårsager små arterier spiler op og øger blodgennemstrømningen, øger kroppens distribution og forbrug af ilt og rejser kropstemperatur (Proceedings fra den internationale konference om Bio-oxidative Medicine 1989, 1990, 1991).


Fader Richard Willhelm

Vi er lige begyndt at lære, præcis hvordan H202 virker. Det blev rapporteret til at virke så langt tilbage som 1920. Den engelske Medical Journal, Lancet, dengang oplyste, at intravenøs infusion blev anvendt med succes til behandling af lungebetændelse i epidemien der fulgte Første Verdenskrig. I 1940 fader Richard Willhelm, pioner med hensyn til at fremme peroxid brug, berettede om den behandling, der anvendes i udstrakt grad til at behandle alt fra bakteriel-relaterede psykiske sygdomme til hudsygdom og polio. Fader Willhelm er grundlægger af “Educational Concern for hydrogenperoxid“ (ECHO, en nonprofit organisation med det formål at uddanne offentligheden om sikker brug og terapeutiske fordele af hydrogenperoxid.) En stor del af interessen for hydrogenperoxid forsvandt i 1940erne, da receptpligtig medicin kom på scenen. Siden dengang har der været lidt økonomisk interesse i finansiering af peroxid forskning. Når alt kommer til alt, er det ultra billigt og ikke-patenterbart. Men alligevel, i de sidste 25 år, over 7700 artikler om hydrogenperoxid er blevet skrevet i de normale medicinske tidsskrifter. Tusindvis flere, som berører dets terapeutiske anvendelse, er der dukket op i alternative sundheds publikationer. Antallet af betingelser hjulpet af hydrogenperoxid er forbløffende. De rapporterede farer og bivirkninger er få og ofte modstridende.

Emfysem

Lad os se på en række betingelser, der synes at reagere specielt godt til H202 behandling. Først husk på, at der er to metoder til administration af peroxid-1) mundtligt, og 2) intravenøst. Mens de fleste betingelser reagere bemærkelsesværdigt til oral indtagelse, emfysem er en tilstand, hvor intravenøs infusion kan være en Guds gave. Emfysem indebærer destruktion af alveoli (de små luft sække i lungerne). Selv om kemiske dampe og andre irriterende stoffer kan forårsage ødelæggelse, er det oftest skyldes rygning. Som sygdommen skrider frem, at patienten finder det mere og mere vanskeligt at trække vejret. En kørestol og supplerende ilt blive nødvendige som sygdommen skrider frem. Mangel på tilstrækkelig ilt nå væv styrker hjertet til at pumpe hårdere. Dette fører til forhøjet blodtryk, udvidelse af hjertet sig selv og i sidste ende hjertefejl. Konventionel medicin tilbyder lidt hjælp til emfysem. Der er ingen helbredelse. Det bedste, man kan håbe på, er symptomlindring og forebyggelse af alvorlige komplikationer, der kan medføre døden. H202 terapi kan tilbyde mere. Brug 1 ounce på 35% peroxid per 1 gallon af ikke-chlorerede vand i en vaporizer forbedrer natten vejrtrækning voldsomt. Men intravenøs infusion besidder den egentlige nøgle til nødhjælp. Den har evnen til at rense den indvendige foring af lungerne og genskabe evnen til at trække vejret.

Vi fortsætter med at høre den samme historie fra Dr. Farr og andre, der bruger intravenøs infusion for emfysem og congestive lungeproblemer. Inden minutter ilt fra hydrogenperoxid begynder at boble op mellem membranen foring lungerne sække og de akkumulerede slim. (Dr. Farr henviser til dette som "Alka-Seltzer virkning.") Patienten begynder at hoste og udvisning af det materiale, der er ophobet i lungerne. Størrelsen af bobler, hoste og rengøring kan reguleres ved blot at dreje H202 til og fra. Som peroxidtallet rydder lunge overflade og ødelægger bakterieinfektioner, patienten genvinder evnen til at ånde mere normalt. Vi fortsætter med at modtage rapporter fra patienter, for hvem den teknik er blevet bedre vejrtrækning så meget, at en kørestol og supplerende ilt er ikke længere nødvendigt. Hvis du ønsker at finde en læge i dit område uddannet i brugen af intravenøs H202 infusion, kontakte International Bio-oxidative Medicine Foundation (IBOM), PO Box 13205 Oklahoma City, OK 73113 på (405) 478-4266. De kan give navne og adresser på læger under anvendelse af proceduren i dit område.

Hvis emfysem var den eneste lidelse som heldigt er behandlet med H202 terapi, er det stadig rangerende som en af de øverste sundheds opdagelser til alle tider. Heldigvis H202 værker vidundere på en lang række helbredsproblemer. Det sker ved at øge tissue oxygen niveauer. Et nærmere blik på, hvordan vi har reduceret udbuddet af eksterne og interne ilt, vil vise dig, hvor vigtigt det kan være. Hvis du ikke var alt for optaget af at forsøge at skjule dissektionsprøve modellerne i de andre studerendes skriveborde, som du måske husker fra grundskole videnskabs kurser at vores atmosfære indeholder omkring 20% ilt. Det er under ideelle forhold. Det er for nylig blevet rapporteret, at der i mange af vores mest forurenede byer, der niveauet er faldet til omkring 10%! (Jeg har allerede nævnt, hvordan mindre hydrogenperoxid indeholdende i regn, når jordens overflade. Med øget forurening er det reagerende med luftbårne toksiner, før det selv når jorden.) Og alle ved nu, ilt-genererende regn skove er ved at blive ødelagt på verdensplan, hvilket yderligere reducerer rådigheds ilt. Intern ilt tilgængelighed er også under angreb.

Chlorering af drikkevand fjerner ilt. Kogning og over-behandling af vores fødevarer sænker deres iltindhold. Uhæmmet brugen af antibiotika ødelægger gavnlige ilt-skabende bakterier i tarmkanalen. Dr. Johanna Budwig i Tyskland har vist, at for korrekt celleopbyggende udnyttelse af ilt skal finde sted, vores kost skal indeholde tilstrækkelige mængder af umættede fedtsyrer. Desværre er de olier der er rige på disse fedtsyrer, blevet mindre og mindre populær hos fødevareindustrien. Deres natur gør dem mere biologisk aktive, hvilket kræver mere omhyggelig forarbejdning og giver dem en kortere holdbarhed. I stedet for at håndtere disse udfordringer, fødevareindustrien har henvendt sig til brugen af syntetiske fedtstoffer og farlige processer gerne hydrogenering.

Det er indlysende, at vores ilt behov ikke er opfyldt. Flere af de mest almindelige lidelser påvirker nu vores befolkning er direkte relateret til ilt sult. Astma, emfysem, og lungesygdom er stigende, især i den forurenede storbyområderne. Tilfælde af forstoppelse, diarré, intestinale parasitter og tarmkræft er alle på opsving. Parodontale sygdom er endemisk i den voksne befolkning i dette land. Cancer af alle former fortsætter med at stige. Immunsystemet er fejende kloden. Kronisk træthed, "Yuppie Flu", og hundredvis af andre mærkelige virussygdomme er begyndt at flade. Ironisk nok er mange af de nye "mirakel" medicin og kosttilskud anvendes til behandling af disse betingelser, arbejder ved at øge celleopbyggende oxygen (Ofte gennem H202 dannelse). For eksempel er mirakel næringsstof, Coenzym Q10, hjælper ved at regulere intercellular oxidation. Organisk germanium, som fik stor omtale ikke så længe siden, øger også oxygen niveauer på det cellulære plan. Og selv stoffer som niacin og vitamin E fremme væv oxidation via deres dilation af blodkar.

Brintoverilte er blot én af de mange komponenter, der hjælper regulere Iltmængden Introduktion til dine celler. Dens tilstedeværelse er af afgørende betydning for mange andre funktioner, som godt. Det er nødvendigt for at fremstille skjoldbruskhormonet og seksuel hormoner. (Mol Cell Endocrinol 86, 46 (2): 149-154) (Steroider 82; 40 (5): 5690579). Det stimulerer produktionen af interferon (J Immunol 85; 134 (4): 24492455). Det udvider blodkarrene i hjertet og hjernen (Am J Physiol 86; 250 (5 pt 2): H815-821 og (2, nr. 2): H157-162). Det forbedrer glukose udnyttelse i diabetikere (Proceedings of the IBOM konferencen 1989, 1990, 1991). Jo tættere man ser på hydrogenperoxid, jo mindre overraskende bliver det, at det kan hjælpe sådan en lang række betingelser.

Det følgende er kun en delvis liste over forhold, som H202 terapi har været anvendt med succes. (Mange af disse betingelser er alvorlig, hvis ikke livstruende. Som altid vil jeg varmt anbefale at søge råd og vejledning af en læge med erfaring i brug af disse teknikker.)

Allergier Hovedpine

Højde Sygdom herpes simplex

Alzheimers Herpes Zoster

Anemia HIV-infektion

Arytmi Influenza

Astma insektbid

Bakterieinfektioner levercirrose

Bronkitis Lupus Erythematosis

Kræft multipel sklerose

Candida Parasitære Infektioner

Hjerte-kar-sygdomme

parkinsonisme

Hjerne-karsygdomme parodontale sygdomme

Kroniske smerter Prostatitis

Diabetes Type 11 leddegigt

Diabetisk koldbrand Shingles

Diabetisk Retinopahty Sinusitis

Fordøjelsesprocedure Problemer halsbetændelse

Epstein-Barr Infektion ulcera

Emfysem virusinfektioner

Fødevareallergi Vorter

Svampeinfektioner Gær Infektioner

‘ Gingivitis


Klasser af hydrogenperoxidoploesning

Brintoverilte fås i forskellige styrker og kvaliteter.

A) 3,5% Pharmaceutical Grade: Dette er den lønklasse solgt på dit lokale apotek eller supermarked. Dette produkt er ikke anbefalet til intern brug. Den indeholder et sortiment af stabilisatorer, der ikke bør indtages. Forskellige stabilisatorer omfatte: acetanilid, phenol, natrium stanate og tertrasodium fosfat.

B) 6% Matas skønhedsekspert Grade: Dette er anvendt i skønhed butikker at farve hår og anbefales ikke til internt brug.

C) 30% Reagent Lønklasse: Det bruges til forskellige videnskabelige eksperimenter og også indeholder stabilisatorer. Det er heller ikke til internt brug.

D) 30% til 32% Elektronisk Lønklasse: Dette bruges til at rengøre elektroniske dele og ikke til internt brug.

E) 35% Teknisk Grade: Dette er en mere koncentreret produkt end Reagent Grade og adskiller sig en smule i at fosfor er tilføjet med henblik på at neutralisere enhver klor fra det vand, der bruges til at fortynde det.

F) 35% Fødevare Grade: Dette bruges i produktionen af fødevarer som ost, æg, og valle-holdige produkter. Det er også sprayes på folie foring af aseptiske pakker indeholdende frugtsaft og mejeriprodukter. Dette er den eneste LOENKLASSE ANBEFALEDE til intern brug. Den fås i pints, quarts, gallons eller endog trommer. Forskellige leverandører er nævnt senere i denne artikel.

G) 90%: Dette bruges som et ilt kilde til raketbrændstof.

Kun 35% Food Grade hydrogenperoxid anbefales til intern brug. Ved denne koncentration dog hydrogenperoxid er et meget stærkt iltningsmiddel og hvis det ikke er fortyndet, kan det være yderst farligt eller endog dødelig. Enhver koncentrationer over 10% kan forårsage neurologiske reaktioner og skader på den øvre mave-tarmkanalen. Der har været to kendte dødsfald hos børn, der indtages 27% og 40% koncentrationer af H202. For nylig har en 26 måneder gammel kvindelige sluges en mundfuld af 35% H202. Hun straks begyndte opkastning, efterfulgt af besvimelse og respirationsudstyr anholdelse. Heldigvis blev hun under skadestuen pleje og selv om hun oplevet erosion og blødning i maven og esophagus, hun overlevet hændelsen. Da hun blev undersøgt på ny 12 dage senere, de berørte områder var helbredt (J Toxicol Clin Toxicol 90; 28 (1) :95-100).


35% Food Grade H202 skal

1) håndteres forsigtigt (direkte kontakt vil brænde huden - øjeblikkelig skylning med vand anbefales).

2) fortyndet ordentligt før brug. 3) opbevares sikkert og ordentligt (efter at have foretaget en fortynding resten bør opbevares tæt lukket i fryseren).

En af de mest praktiske metoder dispenserenheder 35% H202 er fra et lille glas øje dropper flaske. Disse kan købes hos din lokale apotek. Udfyld dette med 35% H202 og opbevare de større container i fryseren rum i dit køleskab, indtil der er behov for mere. Store øjet dropper flaske i køleskab. Den generelt anbefalede dosis er skitseret i figuren nedenfor. Dråberne er blandet med enten 6 til 8 ounces destilleret vand, juice, mælk eller endda aloe vera juice eller gel. (Må ikke anvendes chlorholdige ledningsvand at fortynde peroxid!)

Fremgangsmåde Indtagelses protokol

Programmet skitseret er kun et forslag, men det er baseret på mange års erfaring, og rapporter fra tusindvis af brugere. Dem, der vælger at gå i et langsommere tempo kan forvente at fremskridt langsommere, men det er bestemt en mulighed. Programmet er ikke hugget i sten og huske på, at det kan tilpasses, så den passer til individuelle behov. Personer, der har haft transplantater skal ikke foretage en H202 program. H202 stimulerer immunforsvaret og kan muligvis medføre en afvisning af organtransplantation.

Dag #-antal dråber / gange daglig

1 - 3 / 3

2 - 4 / 3

3 - 5 / 3

4 - 6 / 3

5 - 7 / 3

6 - 8 / 3

7 - 9 / 3

8 - 10 / 3

9 - 12 / 3

10 - 14 / 3

11 - 16 / 3

12 - 18 / 3

13 - 20 / 3

14 - 22 / 3

15 - 24 / 3

16 - 25 / 3


Vedligeholdelse Dosering

I de fleste situationer efter ovennævnte 21-dages program, mængden af H202 kan koniske off efterhånden som følger:

25 dråber en gang hver anden dag i 1 uge

25 dråber en gang hver tredje dag i 2 uger

25 dråber en gang hver fjerde dag i 3 uger

Dette kan så være reduceret til mellem 5 og 15 dråber om ugen baseret på, hvordan man føler. Dem med mere alvorlige problemer vil ofte drage fordel af at blive på 25 dråber tre gange dagligt i en til tre uger, derefter skrue ned til 25 dråber to gange dagligt, indtil problemet er løst (muligvis så længe seks måneder). Personer med kronisk systemisk Candidiasis kan være nødvendigt at starte med 1 dråbe tre gange dagligt, derefter 2 dråber tre gange om dagen før du starter ovenstående tidsplan. Det er vigtigt, at H202 skal tages på tom mave. Det er bedst ved at tage det enten en time før måltider eller tre timer efter måltider. Hvis der er mad i maven, reagerer H202 med eventuelle bakterier og kan forårsage overskydende skumdannelse, fordøjelsesbesvær, og måske endda opkastning. Dertil kommer, at nogle dyre forskningsforsøg viser, at når H202 gives mundtligt kombinerer med jern og små mængder af C-vitamin i maven, hydroxyl radikaler bliver oprettet (J Inorg Biochem 89; 35 (1) :55-69). Den blege-lignende eftersmag af H202 kan mindskes ved at tygge en af sukker-fri citron tyggegummi. Nogle privatpersoner tager H202 umiddelbart før sengetid, men er en vanskelig tid at komme til at sove. Dette skyldes formentlig, at en følelse af årvågenhed udløst af en forhøjelse af ilt på det cellulære plan. Den mundtlige doseringsfrekvens er dybest set den samme for alle forhold. Der er flere punkter at holde sig for øje, dog.

Nogle personer kan opleve mavetilfælde. Hvis dette sker, anbefales det, at man ikke stopper programmet, men snarere forbliver på den nuværende dosis niveau eller reducere den til det tidligere niveau, indtil problemet stopper. (Nogle patienter har været i stand til at løse kvalme problem ved at tage tre eller fire lecithin kapsler på samme tid de tager H202.) Under programmet er det ikke ualmindeligt at opleve, hvad der er kendt som en helbredende krise. Som døde bakterier og toksiner er frigjort fra din krop kan den midlertidigt overstiger din evne til at fjerne dem hurtigt nok. I nogle enkeltpersoner kan denne overbelastning medføre træthed, diarré, hovedpine, hud udbrud, forkølelse eller influenza-lignende symptomer, og / eller kvalme. Man bør ikke ophøre med at bruge peroxid for at stoppe denne udrensning. Ved at fortsætte programmet, toksinerne vil forlade kroppen hurtigere og denne helbredende krise vil passere ret hurtigt.

Hvis du ikke allerede tager vitamin E og et acidophilus produkt, vil jeg anbefale, at du starter dem før du går på H202. Vitamin E kan yde en mere effektiv udnyttelse af enhver ilt til rådighed, og acidophilus vil hjælpe genoprette den retmæssige bakterielle flora i nederste tarm og også medvirke i den interne produktion af hydrogen peroxid.


Foretagelse og anvendelse af 3% Opløsninger af H202

En 3,5% opløsning kan gøres meget nemt ved først at hælde 1 ounce på 35% H202 i en pint jar. Til dette tilføje 11 ounces destilleret vand. Dette vil gøre 12 ounces 3,5% H202. 3,5% H202 har en række medicinske anvendelser.

1. Tre spiseskefulde blandet med en Quart af ikke-chlorerede vand gør en god enema eller douche formel.

2. Det kan anvendes fuld styrke som mundskyl eller blandet med bage soda for tandpasta.

3. Det kan anvendes fuld styrke som et fodbad for fodsvamp. (Diabetikere har fundet fritagelse for cirkulations problemer ved opbevaring af fødderne i 1 pint på 3% peroxid blandes med 1 gallon varmt, ikke-chlorerede vand i 30 minutter til natten.)

4. En spiseskefuld tilføjet til 1 kop ikke-chlorerede vand kan anvendes som en næsespray. Afhængigt af graden af sinus engagement, en bliver nødt til at justere mængden af peroxid anvendes. Jeg har set nogle, der kan bruge det på hele 3% styrke og andre, der havde problemer med at bruge et par dråber og blandet med en kop vand.

5. 3,5% H202 kan føjes til kæledyr drikkevand til en sats på 1 ounce pr Quart af ikke-chlorerede vand. Syge kvæg angiveligt nyde godt 1 pint (3%) til hver 5 liter vand. (Kyllinger og køer er forblevet raske ved hjælp af 8 ounces 35% H202 per 1000 liter drikkevand.)

Yderligere oplysninger

Der er to kilder bør du kontakte, hvis du har en interesse i at bruge hydrogenperoxid behandling. Den første, ECHO, blev grundlagt af Faderen Richard Willhelm og drives af Walter Grotz. Deres oplysninger pakke omfatter en stikprøve nyhedsbrev, en liste over H202 distributører og flere andre emner. Pakken bliver stillet til rådighed for interesserede ALTERNATIVE læsere for kun $ 3. Deres adresse er

ECHO Box 126

Delano, MN 55328


Hvis du har en interesse i at kontakte læger, der giver intravenøs hydrogenperoxid terapi kan du skrive til den internationale Bio-oxidative Medicine Foundation (IBOM) på adressen angivet tidligere i denne artikel. Du bør også være opmærksomme på, at der nu er mange hydrogenperoxid produkter på markedet. Nogle er simpelthen peroxid, som er blevet flavored og blandes med havet mineraler, aloe vera, indvendig træ bark eller andre ingredienser for at gøre peroxid mere spiselig (Superoxy, Oxy Toddy osv.).

Andre hævder, at de har udviklet produkter, der leverer mere ilt end simple hydrogenperoxid (Aerox, Anti-oxid-10, Di-oxychlorid, Aerobe 07, Aqua Pure osv.). Grundlæggende vil du ende med at betale en mindre formue og i bedste fald at opnå de samme resultater, du kan få for penge ved hjælp af hydrogenperoxid.

Konklusion

Hydrogenperoxid er en af de få enkle mirakel stoffer stadig er til rådighed for offentligheden. Dets sikkerhed og flere anvendelser rækker det rigtigt deroppe med DMSO. Hvis du aldrig har brugt en af disse forbindelser du overser to af de mest kraftfulde helbredende værktøjer nogensinde opdaget. De fleste af os startede den hydrogenperoxid kort efter fødslen. Ikke blot mors mælk indeholder store mængder af H202, stoffet er også indeholdt i den første mælk (colostrum) og er der endnu højere. Dette synes kun rimeligt, nu hvor vi ved et af dens vigtigste funktioner er at aktivere og stimulere immunsystemet. Selv om jeg er stærk tilhænger af H202 terapi, foreslår jeg ikke, at alle skal bruge det. Der er sandsynligvis nogle personer, hvis helbred og velvære ikke ville blive forbedret med hydrogenperoxid. Men der er også millioner af andre, der lider unødigt, fordi de enten ikke kender til hydrogenperoxid eller de er blevet misinformeret om dens anvendelse.

~ Efterskrift ~

Ovenstående ophavsretbeskyttede artikel er genoptrykt med tilladelse fra Mountain House Publishing, PO Box 829, Ingram, TX 78025. Det viste sig i en nyere udgave af sundheds-nyhedsbrev, alternativer ($ 39.00/yr. 12 spørgsmål). Abonnements-oplysninger og / eller en prøve spørgsmål kan fås ved skriftlig henvendelse til ovenstående adresse.

Kilde: Family Health News

Relateret

Alternativer i Cancer Therapy - Hydrogenperoxid

http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxidecancertherapybookexcerpt.shtml

Hydrogenperoxid v. prostatakræft af Bill Munro (Oct 14, 2005)

http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxideandprostatecancer14oct05.shtml
Hydrogenperoxid næse Sprayer & Garden Ansøgninger af Bill Munro (Feb 7, 2005)http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxide07feb05.shtml

Hydrogenperoxid af Walter Grotz

http://educate-yourself.org/cn/hydrogenperoxidewaltergrotz20nov04.shtml

1 kommentar: