fredag den 9. oktober 2009

BagesodaCancerkur

5 april 2007 IMVA - Sodium Bicarbonate


Erfaringer med kræft og almindelig pH Management

Bikarbonat Lektioner i kræft og almindelig pH Management


International Medical Veritas Association


Dr. Tullio Simoncini

Oversat Jan Steffensen


De fleste af os vil blive overrasket over at finde ud af, at der er en oncologist i Rom, Italien, Dr. Tullio Simoncini, som ødelægger kræft tumorer med natriumbicarbonat.
[I]
Natriumbicarbonat er sikkert, meget billigt og ustoppeligt effektivt når det drejer sig om kræft væv. Det er en uimodståelig kemisk cyanid imod kræftceller for det rammer kræftcellerne med en trykbølge af alkalinitet, som giver meget mere ilt ind i kræftcellerne end de kan tåle. Kræftceller kan ikke overleve i forekomsten af høje niveauer af ilt. Natriumbicarbonat er for alle hensigter og formål, en øjeblikkelig killer af tumorer. Hele behandlingen tager kun dage, og det samme gælder en anden kræftbehandling der opheder kræftcellerne med laser genereret varme. (Nederst se kombineret ph skift med varme.)


Det ekstracellulaere (intramuskulære) pH (pHe) af solide tumorer er betydeligt mere sure i forhold til det normale væv.

[ii]


Sag nr. en: En patient diagnosticeres med pulmonal neoplasme i lungerne, har gennemgået behandling med natriumbicarbonat, inden fremlæggelsen til kirurgi for at fjerne en del af lungen. Behandlingen bestod af natriumbicarbonat indgivet oralt af aerosol, og IV. Efter første behandling var reduktion af nodules og absorption tydelig, og efter 8 måneder var de ikke længere synlige overhovedet. Behandlinger reducerede også størrelsen på leveren og resultater blev bekræftet af både røntgen og CAT scanning.


Undersøgelser har vist, hvordan manipulation af tumor pH med natriumbicarbonat forbedrer nogle former for kemoterapi.

[Iii]

Proteiner kan ændres både in vivo og in vitro af stigninger i surhedsgrad. Faktisk er pH den regulerende autoritet, der kontrollerer de fleste cellulære processer. PH balancen i den menneskelige blodbane er anerkendt af medicinske fysiologi tekster som en af de vigtigste biokemiske balancer i hele det menneskelige legemes kemi. pH er en forkortelse for “Potentielle Hydrogen“. I definitionen er det den grad af koncentration af brint-ioner i et stof eller en opløsning. Det er målt på en logaritmisk skala fra 0 til 14. Højere tal betyder, at et stof er mere basisk i naturen, og der er et større potentiale for at absorbere flere hydrogen ioner. Lavere tal angiver mere syreindhold med mindre potentiale til at absorbere hydrogen ioner.


Vores krops pH er meget vigtigt, da pH styrer hastigheden af vores kroppes biokemiske reaktioner. Det gør den ved at kontrollere hastigheden på enzymaktivitet samt den hastighed, el bevæger sig gennem vores krop. Jo højere (mere basisk) pH-værdien af et stof eller en opløsning er, jo mere elektrisk modstand, stoffet eller opløsningen besidder. Derfor bevæger elektricitet sig langsommere med højere pH. Hvis vi siger noget, har en syre pH, siger vi, det er varmt og hurtigt. Basisk pH på den anden side, biokemisk talt, er langsomt og køligt.


Kræft væv har en langt højere koncentration af giftige kemikalier, pesticider osv. End sundt væv.



I 1973, en undersøgelse foretaget af Department of Occupational Health ved Hebrew University-Hadassah Medicinske Skole i Jerusalem fandt, at når kræft brystvæv bliver sammenlignet med ikke-kræft væv fra andre steder i samme kvindes krop, var koncentrationen af giftige kemikalier såsom DDT og PCB “meget forhøjet i maligne væv i forhold til det normale bryst og tilstødende fedtvæv.”

[iv]

Dette skulle sige noget til verdens onkologer om kemiske etiologies, der går udiagnoticeret og ubehandlet.


En del af en vellykket kræftbehandling omfatter chelation og afgiftning af tungmetaller og et væld af giftige kemikalier, som alle er invaderet i vore organers hverdag. Det bogstavelig talt regner kviksølv, uran forureningen er stigende, bly vi opdager er endnu mere giftig end nogen nogensinde troede, og er selv i brød, vi spiser, arsen er i vores kylling, regeringen ønsker stadig at du får dit årlige kviksølv influenza skud, tandlæger bruger naturligvis stadig hundredvis af tons kviksølv udsættende patienterne for internaliserede giftige spilddampe (kviksølv dampe fra helvede), fluorid tilsættes stadig i vandet og klor indåndes ved de fleste brusebade. Dette dækker blot en lille del af den giftige katastrofe, der er kendetegnende for livet i det 21. århundrede. Men onkologer har bare ikke været i stand til at forstå, at kræftpatienter lider af forgiftning i massivt omfang med alle de kemikalier, forskerne allerede har påvist fremkalder kræft.


IMVA anbefaler alkaline fødevarer og natriumbicarbonat således at pH i blodet fortsat er højt, hvilket igen betyder, at blodet kan transportere mere ilt. Dette vil til gengæld holder hver celle i kroppen på top effektivitet og hjælper cellen med at fjerne affaldsprodukter. Afgiftning og chelation vil gå mere let og sikkert under lidt basiske konditioner. Øget urin pH reducerer oxidative skade i nyrerne, så det er et behov for os at arbejde klinisk med bikarbonat.



Patienter, der fik natriumbicarbonat opnåede urin PHS på 6,5 i modsætning til 5,6 ved dem, der modtog natriumchlorid. Denne alkanisering er teoretiseret til at have en beskyttende virkning mod dannelsen af frie radikaler, der kan forårsage nefropati.

[V]

Dr. Michael Metro


Krops pH ændringer er intense i dybden af deres biologiske virkninger. Selv gener der direkte erfarer eksterne pH. Regulerer pH differentially et stort antal proteiner. Øget oxidativ stress, som korrelaterer næsten eksponentielt med ph ændringer imod det sure, er især farligt for mitokondrier, der lider mest under oxidativt tvang.

Epigenetics, som måske nu er begyndt eclipsing traditionel genetik, beskriver almindeligvis, hvordan faktorer som kost og rygning, snarere end arv har indflydelse på hvordan gener opfører sig.


Den store fordel ved at kende det primære årsag til en sygdom er, at det så kan blive angrebet logisk og over en bred front. Dr. Otto Warburg


Dr. Otto Warburg, to gange nobelpristageren, erklærede i sin bog, metabolismen af tumorer (The Metabolism of Tumors), at den primære årsag til kræft var udskiftningen af ilt i luftvejenes celle kemi ved gæring af sukker. Væksten af kræftceller er indledt ved en gæringsproces, som kan udløses kun i mangel af ilt på celle-niveau. Hvad Warburg beskrev var et klassisk billede af sure betingelser. Ligesom overbebyrdede muskel cellers fremstilling af mælkesyre biprodukter som affald, kræft celler spilder mælkesyre og andre sure forbindelser der forårsager sur pH.


Efter vi netop har set, hvor vigtigt svovlkredsløbet er i menneskers sundhed og hvor nyttigt et grundlæggende kemikalie som Natriumthiosulfat kan være, vi får nu et lynkursus i magien af natriumbicarbonat og handlingen af øjeblikkelig drejning af kræftceller mod basisk. Kan lige så godt skyde en guidet krydser missil på dem - så effektiv, sikker, hurtig og præcis er natriumbicarbonat, billigt oven i købet. Bare et par øre om dagen vil holde kræften længere væk, holde den på en arms længde fra os selv, patienter og kære. Det er noget, vi kan bruge til at behandle vores vand med så godt, fremragende at tilsætte i destilleret eller omvendt osmosisk vand eller bare vand for den sags skyld.


En egentlig forståelse af kræft er umuligt uden at forstå, hvorfor noget væv i kroppen er mangelfuldt i ilt og derfor udsat for kræft. Kræft væv er sur, mens rask væv er basisk. Vand (H2O) nedbrydes til H + og OH-. Når en løsning indeholder mere H + end OH-så er det siges at være sur. Når det indeholder mere OH-end H + så er det det siges at være basisk. Når ilt indtræder i en syreopløsning kan det kombinere med H +-ioner til at danne vand. Ilt er med til at neutralisere syren, mens på samme tid syren hindrer ilt i at nå de væv, som har brug for det. Sure væv er blottet for fri ilt. En basisk opløsning er lige omvendt. To hydroxyl-ioner (OH-) kan kombinere til at producere en vand molekyle og en ilt atom. Med andre ord, en basisk opløsning kan give ilt til væv.


PH-skalaen går fra 0 til 14, med 7 værende neutral. Under 7 er surt og over 7 er basisk. Blodet, lymfeknuder og cerebral spinal væske i den menneskelige krop er konstrueret til at være svagt basisk ved en pH på 7,4.


Ved en pH på lidt over 7,4 kræftceller bliver sovende og ved pH 8,5 kræftceller vil dø, mens raske celler vil leve. Det har givet anledning til en række forskellige behandlinger baseret på øget alkalinitet af væv såsom vegetarisk kost, de drikker af friske frugter og grøntsags juice, og kosten suppleres med alkalier mineraler såsom calcium, kalium, magnesium, cæsium og rubidium. Men intet kan sammenlignes med den øjeblikkelige alkaliniserende kraft fra natriumcarbonat til sikker og effektiv behandling af kræft.



Ligesom magnesiumchlorid eller sulfater er fremragende nødhjælpsmedicin, basis kemikalier, ernæringsmæssige af natur, natriumbicarbonat er en ernæringsmæssig medicin betydende, at det kan ikke og vil ikke ende med at kontrolleres af CODEX. At kontrollere bikarbonat ville betyde at kræve mødre skule holde op med at bage kagen med det. Vi kan således identificere natriumbicarbonat som en nødhjælps medicin mod kræft med ovennævnte støtte indfaldsvinkler arbejdende på bredere niveauer for at hjælpe samlede fysiologiske forandringer til et omfang, hvor krops kemien er ugunstig for nye kræfttilfældes vækst.


Kræft synes at vokse langsomt i et stærkt surt miljø (fordi syrer få det til delvist at ødelægge sig selv), og kan faktisk vokse hurtigere, som din krop bliver mere basisk, inden den sunde pH lidt over 7,4, hvor kræft bliver hvilende. Derfor er det vigtigt at få pH-værdi på over 7,4 hurtigt. Når man har opnået en pH-værdi på over 7,4, er det nyttigt at overvåge spyt pH regelmæssigt for at sikre, at kroppen fortsat er tilstrækkelig alkalisk.


Tidligere en mere hyppig anvendelse af natriumbicarbonat var forbundet med højere tidligt resuscitability satser og med bedre langsigtede neurologiske udfald. Natriumbicarbonat er gavnligt i CPR.

[Vi]


“Den terapeutiske behandling med bikarbonat salte kan gives mundtligt, gennem aerosoldåser, intravenøst og via kateter til direkte angreb på tumorer.” Alle Dr. Tullio Simoncini´s behandlinger med natriumbicarbonat er rettet så konkret som muligt på de involverede organer, f.eks vaginally samt abdominally i peritoneal plads til livmoderhalskræft, via hepatisk arterie for leverkræft med henblik på at nå frem med opløsningen så tæt på det angrebne område som muligt. Natriumbicarbonat administreres oralt, via aerosol eller intravenøst kan opnå positive resultater i de fleste tumorer, herunder hjerne, mens andre, såsom alvorlige af knoglerne kan forblive upåvirket. Dr. Simoncini, ved hjælp af interventionistiske radiologer var i stand til at nå ud til de områder af kroppen, som tidligere havde været utilgængelige. Dette blev opnået gennem positionering passende katetre enten i hulrum til bughinde og brysthinden, eller i arterierne til at nå andre organer.

[Vii]


Den mest effektive foranstaltning til at behandle RT-induceret mucositis hos patienter med hoved-og halscancer er hyppige mundtlige skylning med en natriumbicarbonat skylning, for at reducere mængden af oral mikrobielle flora.

[Viii]


Sag to: En ni-årige barn er indlagt og diagnosticeret med Ewing´s Sarcoma på den højre humerus. Trods adskillige kemoterapi cyklusser, kirurgi fjernede humeral knoglen. Vækst på tre tumor masser fortsatte på trods af de fortsatte bestræbelser på at stoppe progression.

Natriumbicarbonat salte behandling blev derefter begyndt administreret af kateter i den højre sub-clavian arterie for at administrere saltene (phleboclysis på 500 cc på fem procent) direkte på tumoral masserne.


Af de 3 masser vist på den scographic scanning den 7. maj 2001, og hvis størrelse er henholdsvis:


a. 6,5 cm


b. 4,4 cm


c. 2,4 cm



Efter natriumbicarbonat salte behandlingen var kun en tumor tilbage, med en størrelse på kun 1,5 cm, hvilket er mest sandsynligt restpart ardannelse, som det fremgår af Echografi af 10. september 2001.


Natriumbicarbonat injektion er også indiceret i behandlingen af metabolisk acidose, som kan forekomme i svær sygdom, ukontrolleret diabetes og kredsløbssygdomme insufficiens på grund af stød eller svær dehydrering, ekstrakorporal cirkulation af blod, hjertestop og svær primær mælkesyre acidose. Natriumbicarbonat er yderligere indiceret til behandling af stof forgiftninger, herunder barbiturater. Natriumcarbonat er fundet effektiv i behandling af forgiftning eller overdosering fra mange kemikalier og lægemidler ved afvisning af de kardiotoksiske og neurotoksiske virkninger.

[ix]

Natriumbicarbonat er nyttig ved behandling af neurologiske lidelser hos børn.



Kendskab til natriumbicarbonat er vigtigt for forældrene, fordi antallet af børnekræft vokser eksponentielt. Men forældre, der modstå stråling afbrænding, opskæring og dødelige kemikalier er regelmæssigt vogntrækkende ved domstolene kun til at få deres børn taget fra dem. Onkologer er i stigende grad ty til retssystemet at få børn gjort fødeklinikker af domstolene, som derefter slå dem over til medicinsk uansvarligt praktikere. Det er utilgiveligt at udskille et barn fra sin mor og far i midten af en medicinsk-krisen. Tilføjelse til stress ved at plage patienternes hjerter og sjæle har intet at gøre med en sikker og effektiv medicin. Den nøgne sandhed er læger og medicinske institutioner ikke har optjent den nødvendige tillid til dette niveau af indgreb i folks liv. Med patientsikkerhed glider fra år til år,

[x]

børn er ikke sikker på hospitaler, men i langt mindre grad, hvis tvunget på gunpoint fra deres forældres favn.


En yderst enkel behandling anvendes af læger, der behandler autisme er at levere en mild antidot, som modvirker de overskydende syrer. Den mest bekvemme produkt er et nonprescription stof kaldet AlkaSeltzer Gold ™. Må ikke anvendes i nogen anden form for AlkaSeltzer ™. AlkaSeltzer Gold ™ er simpelthen et meget sikkert produkt (natrium og kaliumbicarbonat), som hjælper til at neutralisere overskydende syrer af nogen art. Dr. William Shaw om den biologiske behandlinger for autisme og PDD


En mor skrev: “Det virkede så godt, for begge mine børn, at de dør-off var en begivenhedsløs oplevelse, selv om de begge havde meget høje niveauer af gær.” Genskabelsen af syre / base balance også lindrer mange allergier. “Disse børn har også haft alvorlige forstyrrelser i elektrolytbalance kemien, og en tendens til at være acidotic (lav CO). Dataene der udsprang var fascinerende og klart øremærkede de acidose og hypoxic staturen (lavt serum bikarbonat = lav O2 niveauer). Kaliumbicarbonat, natriumhydrogencarbonat , magnesiumcarbonat og lignende blev brugt. Nu begyndte vi at forstå, hvorfor så mange børn reagerede på buffered K (kaliumbicarbonat, calciumcarbonat, magnesiumcarbonat), og andre behov for en mere specifik buffer (i nogle børn blev f.eks niacin groft depleteret og de nødvendige niacin bikarbonat),“ skrev Patricia Kane.


Den syre / base balance er en af de mest oversete aspekter af sundhed, men mange har skrevet meget om det. Generelt er den amerikanske offentlighed stærkt syrlig, med undtagelse af vegetarer.



Sag tre: En 62-årig patient gennemgår kirurgi i december 1998 for endometrial adenocarcinoma, efterfulgt af en række etaper af strålebehandling og anti-hormon behandling. Efter fortykkelse af bughinde og væksten i flere lymfeknuder på grund af carcinosis; fra et klinisk synspunkt er patientens tilstand henfaldet med tilstedeværelse af udmattelse, generel hævelse, intestinal meteorism, uregelmæssigheden af evakuering, konstant følelse af tunghed og blod tryks ustabilitet. Behandling med en 5% natriumhydrogencarbonat opløsning administreres skiftevis gennem en endoperitoneal kateter og via IV viste hurtig forbedring til en normal sundheds tilstand. En endelig CAT scanningen bekræfter regression af peritoneal carcinosis og en stabilisering af størrelsen af lymfeknuder i forhold til det foregående år.


Nyrerne er normalt de første organer til at vise kemiske skader efter uran eksponering, militære manualer foreslår doser eller infusioner af natriumbicarbonat for at hjælpe alkalinisering af urinen, hvis dette sker. Dette gør uranyl ionet mindre nyre-giftigt og fremmer udskillelse af non-toxic uran-carbonat kompleks. Den orale administration af natriumbicarbonat mindsker sværhedsgraden af de ændringer, der produceres af uran i nyrerne.

[Xi]


Sag fire: En 40-årig patient har gennemgået kirurgisk indgreb (venstre radikale mastectomy) for mammarian karcinom syv måneder tidligere. Efter tre måneders kemoterapi, er patienten påvirket af: “diffus pulmonal og hepatiske metastaser; knogle metastaser især til det femte og sjette laendehvirvel med invasionen og komprimering af medullar kanaler, hvilket forårsager ekstreme smerter, som gør patienten unresponsive til nogen form for behandling.” Alle smerter suppressant narkotika - morfin inkluderet - er fuldstændig ineffektiv, og patienten er helt udmattet, selv ude af stand til at sove. I antagelsen, at svampe kolonier ophobet i medullar kanal vil reagere på administration af natriumbicarbonat salte, lændelymfeknude injektioner er begyndt.


Dr. Tullio Simoncini fortæller: “Mens jeg administrerer det ved langsomt at injektere en 50 cc natriumcarbonat opløsning på 8,4%, patienten ryster og med en spinkel svag stemme betror hun mig, at hun kun sov to timer i den sidste uge. Udtømt, hun hvisker til mig: “Hvis blot jeg kunne sove en halv time i aften.” Men dagen efter, kalder hun mig på telefonen, og siger: “Jeg har sovet hele natten.” Efter yderligere to lændelymfeknude injektioner af bikarbonat salte den næste måned, er smerten forsvundet fuldstændigt. magnetisk resonans scanning rapporter udført før og efter behandlingen blev defineret af hospitals lederen på radiologi afdelingen som “chokerende“.


Natriumbicarbonat er den kemiske forbindelse med formlen NaHCO3. Natriumbicarbonat (tvekulsurt natron) er almindeligt anvendt som en antacid til kortvarig lindring af mave smerter, til at korrigere acidose ved nyre-sygdomme, at gøre urinen basisk under blære infektioner og for at minimere urinsyre omkrystallisering under gigt behandling. Receptpligtige natriumbicarbonat produkter gives ved injektion til behandling af metabolisk acidose og nogle stof forgiftninger. Natriumbicarbonat er tilgængelig som en ikke receptpligtig medicin så vel som et generelt hus holdnings element. Det er også anvendt sammen med andre ikke-receptpligtige lægemidler til kortvarig behandling af forskellige betingelser til at behandle alt fra feber til moderate smerter.


Natriumbicarbonat besidder egenskaben at absorbere tungmetaller, dioxiner og furaner. Sammenligning af kræft væv med raske væv fra samme person, viser, at kræft væv har en langt højere koncentration af giftige kemikalier, pesticider osv.


Natriumbicarbonat neutraliserer syrer til stede i gasser (bl.a. saltsyre, suphur dioxid, flussyre) for at danne natriumsalte (natriumklorid, natriumsulfat, natriumfluorid, natriumcarbonat), som alle er kendt som Resterende Natrium Kemikalier. Natriumbicarbonat kan laves til en pasta salve med eddike, det lindrer brænding fra insekt stik (især bi stik), giftig vedbend, nælder og solskoldning. Den bruges som en antacid at behandle syre fordøjelsesbesvær og halsbrand. Blandet med vand i en 10% opløsning kan det blødgøre ørevoks, der skal fjernes.


Substituere en natriumbicarbonat løsning istedetfor saltvand infusionsvæske før indgivelse af radiocontrast materiale synes at reducere forekomsten af nefropati.

[Xii]

Dr. Thomas P. Kennedy American Medical Association


Fordi natriumbicarbonat længe har været kendt og er meget udbredt, har det mange andre navne, herunder natriumhydrogencarbonat, natrium bicarb, tvekulsurt natron, brød soda, madlavnings soda, bicarb soda, saleratus eller bikarbonat af soda. Det er opløseligt i vand. Dette hvidlige faste stof er krystallinsk men fremstår ofte som et fint pulver. Den har en let basisk smag lignende den fra natriumkarbonat. Det er en komponent af mineralet natron og findes opløst i mange mineralske kilder. Det er også produceret kunstigt. Verdensomspændende produktion er på et omfang af 100.000 ton / år. Natriumbicarbonat er primært anvendt i madlavningen (bagning) hvor det reagerer med andre komponenter til at frigive kuldioxid, der hjælper dejen med at “stige.”


Det er almindeligt anvendt til at øge pH og total alkalinitet af vand til pools og spabade. Natriumbicarbonat kan tilføjes som en simpel løsning for at genoprette pH balance i vand, der har et højt niveau af klor. Det er undertiden anvendt i septiktanke for at kontrollere pH og bakterier.


Natriumbicarbonat-rigt mineralvand sammen med en lav-saltet diæt kost kan have en gavnlig virkning på calcium homøostase.

[Xiii]


Destilleret vand er ikke sikkert, det mangler bicarbonates og mineraler, og ja, det er syre dannende for kroppen. Men det er en udmærket støtte i afgiftning og chelation for dets renhed trækker om giftigheden i kroppen. En del af grunden til, at vores krop er sur, er, at den mangler nok bikarbonat som er nødvendig for at neutralisere syren. Når vandet ikke har de nødvendige bikarbonater til at neutralisere vandet i destilleret vand bliver kroppen principielt lidt mere tilsyret. Men vi kan sagtens behandle destilleret eller omvendt osmose vand ved at tilføje bicarbonat og magnesium og måske endda noget Natriumthiosulfat. (Kunsten og videnskaben: vand behandling vil blive dækket i Livets Farvande, en anden IMVA offentliggørelse der udgives senere på året. Bevidst brug af vand øger positivt stigningen af medicinske resultater, ofte bestemmer det endda prognosen. Du kan ikke adskille hydrering fra pH . dehydrering vil helt sikkert presse kroppen mod surhed.)


pH i blodet er den vigtigste faktor til at bestemme mikroorganismernes tilstand i blodet.


De indfødte kemiske og fysiske egenskaber af natriumbicarbonat er grunden til dens brede vifte af applikationer, herunder rengøring, deodorisering, stødpudeeffekt, og brandslukning. Natriumbicarbonat modvirker lugte kemisk, snarere end at skjule eller absorbere dem. Derfor anvendes det i badesalt og body deodorant pulvere. Natriumbicarbonat tendenserer mod at opretholde en pH på 8,1 (7 er neutral) selv når syrer, som sænker pH, eller baser, som hæver pH, tilsættes til opløsningen. Dens evne til at tabletize gør det en god beroliget ingrediens i antacids og tand-rengøringsmidler. Natriumbicarbonat findes også i nogle anti-plaque mundskyllemiddel produkter og tandpasta.


Natriumbicarbonat er også angivet ved svær diarré, der ofte er ledsaget af et betydeligt tab af bikarbonat. Kraftigt bikarbonat behandling er nødvendig i enhver form for metabolisk acidose, hvor en hurtig stigning i plasma samlede CO2-indhold er afgørende â € f.eks hjertestop, kredsløbskollaps insufficiens på grund af stød eller svær dehydrering, og ved alvorlig primær mælkesyre acidose eller svær diabetisk acidose.


Natriumbicarbonat Indsprøjtning, USP administreres af intravenøs rute. Ved hjertestop, en hurtig intravenøs dosis af en til to 50 ml hætteglas (44,6 til 100 mEq) kan gives i første omgang og fortsat med en hastighed på 50 ml (44,6 til 50 mEq) hver 5 til 10 minutter, hvis det er nødvendigt (som angivet ved arteriel pH og blod gas overvågning) for at vende acidose. Forsigtighed bør observeres i nødsituationer, hvor meget hurtig infusion af store mængder bikarbonat er angivet. Bikarbonat løsninger er hypertonic og kan give en uønsket stigning i plasma natrium koncentration i processen. korrigere de metabolisk acidose. Ved hjertestop, imidlertid er risikoen for acidose højere end for hypernatremia.


I det nuværende system, hvis en lovende sammensætning ikke kan patenteres, er det højst usandsynligt, det nogensinde kommer på markedet, uanset hvor godt det virker i laboratoriet eller i skadestue situationer. Hormonet melatonin,

[xiv]

solgt som et billig kosttilskud i USA, har gentagne gange vist sig at hæmme væksten af forskellige kræftformer, når det anvendes i forbindelse med konventionelle behandlinger.

Dr. Paolo Lissoni, en anden italiensk oncologist har skrevet mange artikler om dette hormon og gennemført kliniske undersøgelser. Men han har opgivet over medicinalindustrien´s totale mangel på interesse i hans behandlings tilgang.


Vi har brug for en ny metode til bekæmpelse af kræft, som vil arbejde sikkert og effektivt, da de fleste af os nu er bestemt at skulle lide gennem kræft i den ene eller anden del i vores liv. Situationen inden for onkologien er forfærdelig, og på området børne onkologi, de har tjent deres plads i bogen, Terroren fra pædiatrisk medicin. (The Terror of Pediatric Medicine) (som man kan downloade som en gratis e-bog.)


De fleste mennesker i dag kryber på ideen om at finde en cancer derefter hugge, brænde og forgifte det i stumper og stykker. De fleste vil være enige om, at mainstream kræft tilgangen allerhøjest kun tilbyder marginale fordele, og udbydernes push screening og aggressive behandling til dels, fordi de ikke har andet at tilbyde, og også fordi det er meget profitabelt.


Hvis kroppens cellulære metabolisme og pH er afbalanceret er den modtagelig for lidt sygdom.


Siden 1971, da præsident Nixon erklærede krig mod kræft, er budgettet for National Cancer Institute steget til $ 4,8 milliarder fra en halv milliard Dollars. Og alligevel stiger kræft satserne. For det meste af det sidste halve århundrede, har medicinsk behandling af invasive tumorer, som dem i brystet og kolon, stolet på hovedsageligt stoffer, stråling eller begge, i realiteten en tæppe-bombning af DNAen i kræftcellerne. Disse meget giftige behandlinger tackler ikke de grundlæggende årsager til kræft og er ekstremt farlige, medicinske metoder indebærer den største risiko.


De mange forskellige kræftformer må afspejle en grundlæggende mekanisme, hvormed sygdommen opstår, en, der ikke har været så tydeligt fremgår det, indtil nu.


Selvom allopatisk medicin allerede bruger natriumbicarbonat vil det ikke en hvilken som helst dag snart vende tilbage til sit eget arsenal af allerede tilgængelig sikker og billig medicin som natriumbicarbonat eller magnesiumchlorid. De medicinske industrielle komplekser synes uvillige til at ændre deres syn på kræft, så patienterne bliver nødt til stille og roligt at spørge deres læger om intravenøs bikarbonat uden at angive det som et stof, de vil bruge til at helbrede deres kræft. Det vil være lettere at finde en, hvis man tilnærmer sig med et behov om at behandle sure betingelser end den faktiske kræft. Kun få læger er villige til at risikere deres licenser, så det er bedre ikke at sætte dem i en ubehagelig situation, de ikke kan kontrollere.


Jo tættere pH til 7,35 - 7,45, jo højere niveau af sundhed og velvære og vores evne til at modstå tilstande med sygdom.


Desværre imødekommer dette ikke behovet for brug af katetre, der er målrettet mod tumorer mere direkte dermed skubber os i retning af en mere fuldstændig protokol, som vil være rettet mod kræft i en mere generel og omfattende måde. Dette skal gøres alligevel, fordi dræbe tumor med et jag af alkalinitet der provokerer en ilt storm ind i cellerne vil ikke forhindre betingelserne fra at gentage sig. Selvom vi kan tænke, at syreindholdet er en grundlæggende årsag til kræft, er en mere grundlæggende årsag rettet, når vi ser på, hvad der fører til den sure betingelse, der er så udbredt i vores kroppe i dag.



Natriumbicarbonat er en anti-fungin stof, der er meget diffusible og dermed meget effektiv.


Dr. Tullio Simoncini siger, IIT er nyttigt at overveje den ekstreme følsomhed svampe saltkoncentrationer og elektrolytiske løsninger. Disse løsninger på grund af deres ekstreme evne til formidling, er i stand til at nå alle de myceliar biologiske udtryk, herunder de mest ubetydelige af dem. Salte og bikarbonater, ved at gøre terræn helt uorganiske, eliminerer de mindste organiske typer, svampe kunne bruge til næring. I denne sammenhæng, natriumbicarbonat, som i øjeblikket anvendes i børns mundtlige candidoses, synes at være et enkelt og smart våben i stand til rydning, hæmme eller formildende enhver neoplastiske dannelse, hvor det er muligt nemt at anvende den.


Kræft er faktisk en fire-bogstavs ord ACID, især mælkesyre som et affaldsprodukt på grund af det lave ilt niveau og udtjente produkter af gær og svamp.


Igennem århundreder har medicinske bade har været en af de første linjer i behandling af psoriasis. Selv i dag, med avancerede immunosuppressive behandlinger til rådighed, Døde Hav salte og spa vande er anerkendt for at være nyttige i forbindelse med forvaltningen af psoriasis patienter.


For at vurdere effekten statistisk af natriumbicarbonat bade hos psoriasis patienter, blev en og tredive patienter med mild, moderat psoriasis undersøgt. Næsten alle patienter, der anvendte NaHCO3 rapporterede en statistisk værdifulde forbedringer. NaHCO3-bade reducerede itchiness og irritation; i almindelighed, patienterne anerkendte selv en gavnlig indvirkning på deres psoriasis, så meget så de er fortsat med at bade i NaHCO3-selv efter afslutningen af studiet.


[xv]


Natriumbicarbonat terapi er uskadelig, hurtig og effektiv, fordi det er yderst diffusible. En behandling med bikarbonat for kræft bør oprettes med stærke dosering, kontinuerligt og med pauseløse cyklusser i et destruktions arbejde, som bør bevæge sig fra begyndelsen til slutningen uden afbrydelse i mindst 7-8 dage. Generelt en masse på 2-3-4 centimeter vil begynde at gå konsekvent tilbage fra tredje til fjerde dag, og kollapser fra fjerde til femte. Generelt er den maksimale grænse for dosering, der kan administreres på en session gravitates omkring 500 cc natriumcarbonat på fem pct løsning med mulighed for at forhøje eller nedsætte dosis med 20 pct i funktion af kroppen masse af enkelte at blive behandlet og i nærværelse af flere localisations, som at tildele en større mængde salte, instruerer dr Simoncini.


I de tidlige stadier af sure pH i kroppens væv, er advarsels symptomer milde. Disse omfatter bl.a. hud udbrud, hovedpine, allergi, forkølelse, influenza og bihule problemer. Disse symptomer bliver ofte behandlet (manipuleret) med antibiotiske stoffer og forebyggende medicin. Jo længere og dybere vi bliver sure jo mere vores sygdom tager hold så det er bedst at bekæmpe sur tidligt og i hvert præsentere kliniske situation. Bestemt et meget giftigt stof som anti viral Tamiflu vil ikke gøre en brøkdel af de job natriumbicarbonat vil gøre, især hvis det kombineres med magnesiumchlorid og jod samt et højt niveau af C-vitamin


En alsidig og varieret Kilde for indgående Oplysninger om Natural Health, Natural Foods and Natural Alternative helbredelser kan findes på:

http://www.foodfactor.com

2 kommentarer:

  1. Jeg hedder Rebecca, og det har været 2 måneder siden dr. Iyabiye reddet mig fra CHRONIC HEPATITIS B. Jeg lider af den sygdom i lang tid, min mave var hævet og jeg havde smerter over hele kroppen. Jeg ringede til ham, og han gav mig hans medicin, og efter at jeg tog medicinen, fik jeg det godt. Jeg er her for at takke ham og lade folk vide, at hepatitis kan helbredes. Kontakt ham på: iyabiyehealinghome@gmail.com Ring: +2348072229413

    SvarSlet
  2. Slots, video poker, video poker, video poker, video poker, video poker
    Online poker is the most exciting way to play poker in India. Online 전라남도 출장마사지 poker 이천 출장샵 games 삼척 출장샵 are now available in Indian state casinos. 계룡 출장마사지 They are 안산 출장샵 available in

    SvarSlet